Ingezonden persbericht


Cross Media & Multi channel

's avonds 27 maart, Utrecht

Cross media campagnes & cases. Spelen de adviesbureaus hier wel voldoende op in? Of is het specialistenwerk als er 'nieuwe' media ingeschakeld moeten worden? Een PIM-themasessie met fantastische en effectieve voorbeelden van multi channel campagnes.

Vanaf 17:30 uur is er koffie en thee. Om 18:00 uur start het programma.


* Geert-Jan Smits, directeur, mede-oprichter van Jungle Rating. Daar richt hij zich met name op het vormgeven van multichannel strategieën en het adviseren van bedrijven bij het optimaliseren van de organisatie van hun online dienstverlening. Hij heeft geïntegreerde marketing in praktijk gebracht. Immers, kanalen zijn er genoeg: catalogus, winkel, mail, internet, e-mail, telefoon, chat, mobiel, RSS, MSN...het is de uitdaging ze op elkaar af te stemmen. Geert-Jan gaat in zijn presentatie op zoek naar de beste praktijkvoorbeelden en trends.


* Pauze met een broodje.


* Lars Meijer, Sales Manager van de M+ Group en Rodney Leysner, directeur van Tante Regelt het verzorgen een duo-presentatie. Tante Regelt het, werkzaam in de zorgsector, is er op gericht dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving met eigen spullen. Hun presentatie: Cross Media en seniorenmarketing?? Werkt dat?? Waar draait het nou eigenlijk om? En als we al zo modern aan het communiceren zijn, verkleinen we onze communicatie doelgroep niet? Hoe benader je in dat Umfeld de hardst groeiende doelgroep in Nederland, te weten de senioren doelgroep?


* Gregory Scholten, lid van het MT van Media Landscape, een dynamisch en snel groeiend mediabedrijf dat narrowcasting kanalen opzet ten behoeve van derden en in eigen beheer kanalen exploiteert als digitale platformen. Huidige platformen: Albert Heijn, ABN-AMRO, Postkantoren, Postbank, Hema, LHV en Bruna. Leerzame praktijkcases!

Rechtstreeks inschrijven via website:: www.pimonline.nl.

Locatie: Institute for Marketing & Commerce van de Hogeschool Utrecht..

Dinsdag 27 maart in Utrecht ! Ontvangst vanaf 17:30 uur.
---

Platform Innovatie in Marketing
Drs. P. Verhaagen
M. 06-54 300 588
T. 035-602 67 58