Time : 11:12:52
Date : 26 March 2007
Sender Name: Kabinet Keulen

persuitnodiging : Nieuwe stadsmonitor Vlaanderen op congres 'Steden op koers?'

Op dinsdag 27 maart vindt in 'Het Pand' te Gent het achtste congres lokale en provinciale politiek plaats onder de titel "Steden op koers? Stadsmonitor voor leefbare en duurzame Vlaamse steden, editie 2006".

De stadsmonitor is een instrument voor de 13 Vlaamse centrumsteden. (Aalst, Antwerpen, Brugge, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Turnhout ) De monitor brengt de leefbaarheid en duurzaamheid van deze steden in kaart op basis van 190 indicatoren. Dit maakt zowel vergelijkingen mogelijk tussen de steden onderling als in de tijd, namelijk met de vorige editie van de stadsmonitor uit 2004.

Het congres wordt bijgewoond door de burgemeesters van de centrumsteden. Op een persbriefing met een lichte lunch zal minister van Stedenbeleid Marino Keulen de voornaamste conclusies presenteren. De media zullen er ook van gedachten kunnen wisselen met de aanwezige burgemeesters.

Graag nodigen wij u uit op de persbriefing en het congres 'Steden op koers?' in cultuur- en congrescentrum 'Het Pand', Onderbergen 1 te Gent.

Programma


*11.30u : Ontvangst

*12.00u : Persbriefing met lichte lunch

*13.30u : Start congres 'Steden op koers?'

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via
persdienst.keulen@vlaanderen.be

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL