Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 27 maart

* Hoorn: Zware mishandeling vrouw

* Twello: Gewapende woningoverval

* Rotterdam: Diefstal voorwerpen

* Amsterdam: Gewapende overval

* Utrecht: Moord Mevrouw Bindi

* Resultaten uitzending 20 maart en

* eventueel opgeloste zaken

Hoorn: Zware mishandeling vrouw
In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 januari 2007 is een 24-jarige vrouw zwaar mishandeld op de Holenweg in Hoorn. De dader sloeg het slachtoffer met een stuk hout vol in haar gezicht. Verdoofd en verdwaasd is de vrouw door naar huis gefietst en beseft daar pas echt wat er met haar is gebeurd.

Twello: Gewapende woningoverval
Woensdagavond 8 november 2006 is in Twello een 66-jarige alleenstaande vrouw overvallen door twee gewapende mannen. Eén van hen heeft een flink mes bij zich en de ander vermoedelijk een vuurwapen. De daders leken veel voorkennis te hebben. Ze wisten bijvoorbeeld dat er een kluis in huis was en waar deze zich bevond.

Amsterdam: Gewapende overval
Zondagochtend 14 januari 2007 vindt er een gewapende overval plaats op sociëteit Reyes in Amsterdam. Hierbij komt de beheerder, de 33-jarige Greg Kelly, te overlijden.

Utrecht: Moord mevrouw Bindi
Woensdagavond 8 juni 2005, of de nacht erop, is in haar huis in de Utrechtse Vogelenbuurt de 93-jarige weduwe Ger Bindi vermoord. De buurt, die haar oma Bindi noemt, kent haar nog als de voormalige eigenaresse van ijssalon Milano aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.

Rotterdam: Diefstal voorwerpen
Met de arrestatie van 14 personen zijn zo'n 340 woninginbraken opgelost die tussen 2002 en 2007 gepleegd zijn in de provincies Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland. Nog niet alle goederen zijn naar de rechtmatige eigenaren terug.