Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Deze week heeft MAIN Energie haar tienduizendste zakelijke klant mogen verwelkomen. Het energiebedrijf dat vijf jaar geleden werd opgericht door private aandeelhouders, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen leveringsbedrijf in de Nederlandse markt met een jaaromzet van circa 75 miljoen euro.

MAIN Energie verwelkomt tienduizendste zakelijke klant

(QWP Amsterdam Tue, 27 Mar 2007 09:15:00 GMT) - MAIN Energie, bekend van de slogan: "Dat meen je niet, ja dat menen we wel", realiseerde de groei organisch door constante focus op betrouwbaarheid, helderheid en bereikbaarheid. Bovendien namen de aandeelhouders van MAIN Energie onlangs collega-energiebedrijf Caplare over. Naast de zakelijke aansluitingen levert MAIN Energie aan duizenden consumenten. Ondersteund door de aankomende reclamecampagne die in april van start zal gaan, zal MAIN Energie haar groei op zowel de zakelijke markt als de consumenten markt continueren. Meer informatie over Main Energie
MAIN Energie is een dienstverlenend bedrijf dat door de NMa Dienst Toezicht Energie als erkend leverancier van energie is aangemerkt. Mede hierdoor bent u gegarandeerd van een hoge mate van zekerheid. DTe is een directie van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Sander Koolwijk
T: 06 474 000 06
E: s.koolwijk@mainenergie.nl

Bedrijfsgegevens
Main Energie
Cruquiusweg 142g
1019 AK Amsterdam
Nederland

T: 020-6653267
F: 020-4630640
E: info@mainenergie.nl