Ingezonden persbericht


Iron Mountain neemt Società Italiana Archivi over

Alphen a/d Rijn, 27 maart 2007 - Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten, heeft Società Italiana Archivi overgenomen. Iron Mountain is sinds 2004 actief in Italië en biedt Record Management-diensten in Milaan en Verona. Società Italiana Archivi is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een landelijk bedrijf met vestigingen in Milaan, het noordwesten van Italië, Rome, Venetië en Napels. Het bedrijf telt meer dan honderd werknemers en biedt lokale en internationale bedrijven een brede reeks van Record Management-diensten.

"Al sinds langere tijd is onze waardering voor de activiteiten van Società Italiana Archivi groot", zegt Rene van Eijkelenburg, Managing Director voor Iron Mountain West-Europa. "Dit is een belangrijke strategische stap voor ons, die zorgt voor een nationale dekking van vestigingen die onze vestiging in Piacenza completeren. Wij zijn erg tevreden met de overname van het sterke klantenportfolio en het zeer ervaren managementteam van Società Italiana Archivi. Het bedrijf heeft in de afgelopen vijftien jaar een uitstekende reputatie opgebouwd, waarvan onze klanten in Italië zeker zullen profiteren."

"Deze krachtenbundeling met Iron Mountain is zeer positief voor onze klanten. Dankzij deze overeenkomst kunnen zij profiteren van een bredere reeks van diensten die wij nu kunnen aanbieden. Bovendien biedt de wereldwijde aanwezigheid van Iron Mountain optimale ondersteuning voor blijvende investeringen in de Italiaanse markt en groei van onze activiteiten", zegt Giorgio Castro, een van de oorspronkelijke oprichters van Società Italiana Archivi.

"Naast Records Management investeren we in Europa in onze Document Management-oplossingen, nu we een trend zien waarbij fysieke informatie en digitale informatie worden geïntegreerd. Wij richten ons sterk op groei van onze activiteiten in Italië en dat betekent dat het productportfolio van Società Italiana Archivi perfect bij ons past", zegt Marc Duale, President van Iron Mountain Europe.

###

Iron Mountain
Iron Mountain Europe is een dochterbedrijf van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten. Het bedrijf bedient in Europa 56 verschillende markten in 18 landen. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Iron Mountain biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 90.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Iron Mountain heeft wereldwijd ruim 17.000 mensen in dienst en behaalde in 2005 een omzet van $2,1 miljard.

Noot voor de redactie,