Ingezonden persbericht


NEC Philips' (S)IP DECT en Frontline's FLOW IPCS introduceren VoIP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf

Hilversum, 27 maart 2007 - NEC Philips en Frontline Systems bieden een nieuwe VoIP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf; Frontline's FLOW IPCS. FLOW IPCS koppelt de IP DECT oplossing van NEC Philips met de op software gebaseerde VoIP telefooncentrale van Interactive Intelligence Inc.,Idianapolis, USA.

FLOW IPCS werkt volledig op de open SIP standard (Session Initiation Protocol) voor IP-telefonie. Door koppeling met de IP DECT oplossing van NEC Philips levert Frontline een goede mobiele toepassing. De prijs-prestatieverhouding maakt de IP DECT oplossing van Frontline uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf en is met name goed inzetbaar in de retail sector en omgevingen waar de bekabeling ongeschikt is voor spraakverkeer. Frontline bood al een SIP-GSM oplossing om de mobiliteit buiten kantoor te optimaliseren naast een uitgebreid assortiment van IP-toestellen en headsets.

Frontline Systems treedt op als distributeur van de NEC Philips IP DECT portefeuille en zal in deze hoedanigheid verkoopondersteuning en eventuele service en installatie richting het partnerkanaal voor haar rekening nemen.

Over NEC Philips Unified Solutions

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com

Over Frontline Systems

Frontline Systems (www.frontline.nl) is reeds 15 jaar toonaangevend op het gebied van Computer Telefoon Integratie oplossingen. Door de samenwerking met Interactive Intelligence biedt het bedrijf IP-Contact Center en IP-telefonie toepassingen voor het MKB. Frontline verkoopt deze producten via een partnerkanaal. Daarnaast heeft Frontline circa 100 softwarebedrijven als partner die de "Open Telefonie Standaard" van Frontline gebruiken voor integratie van 'workflow en callflow'. FLOW IPCS is de IP variant van het "FLOW Concept" dat Frontlne gebruikt als basis voor totaaloplossingen voor bereikbaarheid en efficiency.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gerhilde Ammerlaan

Text 100 Public Relations

Tel. +31 (0)20 530 43 37

E-mail: gerhilde.ammerlaan@text100.nl