Introductie nieuwe dienst: mobiel als recorder, opname in email


AMSTERDAM, 20070327 -- Gebruik uw telefoon als recorder en ontvang uw opname direct na afloop in uw mailbox. U hoeft geen nieuwe apparatuur aan te schaffen en heeft geen aparte software of kabels nodig. Tot 1 mei 2007 kunt u deze nieuwe dienst gratis uitproberen.

Overal opnemen

"Iedereen heeft een mobiele telefoon op zak" aldus Ron Arts, een van de oprichters van internetbedrijf Nemop dat deze nieuwe dienst introduceert. "Je maakt verbinding met Nemop en waar je je ook bevindt functioneert je mobiel als een recorder en neem je bijvoorbeeld een gesprek, lezing of concert op. En omdat je de opname direct per email ontvangt, hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan en bewaren van je opname. Je luistert de opname op je eigen computer af of je mailt je opname door naar anderen. Direct na het aanmelden op onze website kan je van deze dienst gebruik maken. Bel het telefoonnummer 020 - 750 83 83 en je start je opname. Zodra je de verbinding verbreekt zenden wij de opname naar het opgegeven mailadres."

Eén apparaat

"Mobiele telefoon als recorder is een logische uitbreiding op de dienst van Nemop waarbij je je telefoongesprekken opneemt" zo vertelt Erik Teusink, mede-oprichter van Nemop. "Steeds meer realiseert men zich dat na het terughoren van een opgenomen gesprek geen discussie bestaat over wat er is gezegd of is afgesproken. In de meeste gevallen worden gesprekken opgenomen om achteraf als bewijsmateriaal te dienen: bij onenigheid, onduidelijkheid of in een procedure. Nemop biedt al de oplossing om telefoongesprekken op te nemen. En Nemop biedt nu ook de oplossing om opnames te maken alsof je een recorder bij je hebt. Alles met één en hetzelfde toestel. Plaats de nummers van Nemop onder de voorkeurtoetsen van je mobiel en je neemt op met één druk op de knop. En na afloop heb je de opnames veilig in je mailbox in plaats van op een cassettetape."

Gratis uitproberen

Nieuwe gebruikers melden zich eenmalig via www.nemop.nl. Aanmelden is
gratis en duurt slechts enkele minuten. Nemop kent geen aansluit- of
abonnementskosten en geen verplichte afname. Direct na aanmelding kunt u
van de diensten van Nemop gebruik maken.

Om uw mobiel als recorder te gebruiken belt u 020 - 750 83 83.
Tot 1 mei 2007 rekent Nemop geen kosten voor uw opname en kunt u deze dienst gratis uitproberen. Om uw telefoongesprekken op te nemen belt u 0900 - 456 36 67. Deze dienst kost 50 cent per minuut.

Kijk voor meer informatie op www.nemop.nl





nemop.nl