Tweede druk dieetboek Balans


SNEEK, 20070327 -- De uitgever van het boek `Balans, beheersing van over- en ondergewicht' is aangenaam verrast door de massale belangstelling voor het boek. De eerste druk van 2000 exemplaren is uitverkocht en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tweede druk. Begin april rollen de nieuwe boeken van de pers.

Toch is het niet zo gek dat het boek in veelvoud over de toonbank gaat. Ook in het Volkskrant katern "Kennis" worden twijfels geuit over de vele diëten die beloven dat er gegarandeerd en blijvend gewichtverlies optreedt. Een citaat: "Het idee dat iedereen naar willekeur kilo's kan kwijtraken mist elke wetenschappelijke grond - in plaats van dunner, worden mensen door diëten vooral schuldbewuster en ontevredener. En misschien dus ook dikker."

En op die zere plek legt Geertje van der Meer met haar boek Balans precies haar vinger. Haar eetadviezen zorgen er voor dat mensen wel afvallen, dat ze verlost worden van de schuldgevoelens, van het gevoel dat ze het niet goed doen. En dat alles op een gezonde manier!

Het verhaal in de Volkskrant gaat verder met de stelling dat steeds meer mensen op dieet zijn, maar dat tegelijkertijd het aantal mensen met overgewicht groeit. Van de gevolgde diëten?
Daar is van der Meer ook van overtuigd. De vele crashdiëten zijn een `gevaar' voor de volksgezondheid en Balans heeft daar het antwoord op.


Bestellen:

Balans
Balans
Meer, G. van der