Localo zoekt het laatste nieuws en de beste bedrijven


Samenwerking localo.nl en localo.net

DEVENTER, 20070327 -- De zoekmachine voor lokaal en regionaal nieuws localo.nl en de zoekmachine voor bedrijven localo.net gaan samenwerken. Hiermee is localo uitgegroeid tot de specialist in lokaal zoeken op internet.

www.localo.nl is de zoekmachine voor lokaal nieuws: daar vindt u het laatste nieuws uit uw woonplaats en gemeente verzameld uit duizenden verschillende nieuwsbronnen. Het betreft zowel bronnen die afkomstig zijn uit de officiële journalistiek als uit de burgerjournalistiek.
www.localo.net maakt lokaal en regionaal operende bedrijven zichtbaar op internet en biedt (potentiële) klanten de gelegenheid op een snelle en makkelijke manier contact met bedrijven op te nemen.
Aanmelding voor localo.net is gratis, bedrijven kunnen een eigen profiel aanmaken en onderhouden.

De vindbaarheid van lokale bedrijven kan volgens localo een stuk beter. Daarom biedt localo.net bedrijven een aantal aantrekkelijke mogelijkheden hun bedrijf te presenteren. Door de koppeling met localo.nl ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden voor bedrijfspresentaties, advertenties, weblogs, nieuwsbrieven, podcasts, enzovoort.

De samenwerking tussen www.localo.net en www.localo.net is de eerste stap in de verdere ontwikkeling van localo. Daarover wordt met diverse partijen gesprekken gevoerd.