LTO Noord


Afronding visievorming GLB

Nu de eerste âmooiweerdagenâ achter de rug zijn en in de verschillende sectoren en afdelingen de laatste vergaderingen van dit seizoen plaatsvinden wordt het tijd om de balans op te maken rond de visievorming GLB. Eind vorig jaar en begin dit jaar is er in diverse afdelingen en tijdens verschillende sectorbijeenkomsten in het LTO Noord gebied uitgebreid gediscussieerd over de toekomst van het gemeenschappelijk landbouwbeleid van de EU na 2013. In dat jaar lopen de bestaande afspraken namelijk af. Om hierop voorbereid te zijn en om mee te praten is het van belang om in LTO-verband een door de leden gedragen visie te hebben op het landbouwbeleid in de periode na 2013 en de weg daar naar toe. In april zal die visie gestalte krijgen in landelijk verband. Vervolgens wordt de visie in mei gepresenteerd.

Maar zover is het nog niet. Want op 27, 28 en 29 maart zijn er regionale bestuurdersbijeenkomsten gepland om de meningen uit de afdelingen en de sectoren te bundelen. Bestuurders krijgen hiervoor de komende week een uitnodiging. Onderstaand alvast de locaties (alle avonden beginnen om 20.00 uur)

27 maart Van der Valk, Assen

28 maart De Meeuwenhoeve, Lelystad

29 maart AC De Meern (afslag A12)

Graag horen we van u of en zo ja waar we op uw komst mogen rekenen. U kunt dit doorgeven aan Bianca Domhof, LTO Noord Projecten door haar een email te sturen met uw aanmelding (bdomhof@ltonoordprojecten.nl) o.v.v. GLB.

Graag tot ziens eind maart!

Donderdag 15 maart 2007