Ingezonden persbericht

JUBII GELANCEERD IN DE VS
Nieuw intuïtief online communicatieplatform combineert het beste van Web 2.0 functionaliteiten

Amsterdam, 27 maart 2007 Jubii, een nieuw intuïtief online communicatieplatform, is vandaag in de Verenigde Staten gelanceerd. Jubii LLC, een dochteronderneming van LYCOS Europe, heeft dat bekendgemaakt. Jubii biedt een geïntegreerde, betrouwbare omgeving waarin de meest populaire Web 2.0 toepassingen worden samengebracht. Email, chat, sms en VOIP vanaf één online bestemming. Jubii is voor iedereen toegankelijk via www.Jubii.com. In mei 2007 wordt www.Jubii.nl gelanceerd in Nederland.

Jubii biedt een alles-in-één online omgeving waarin huidige communicatiediensten met de meest populaire Web 2.0 toepassingen worden samengebracht. Installatie of configuratie is overbodig. Internettoegang is het enige wat nodig is. Ook het eindeloze geswitch tussen toepassingen en websites behoort tot het verleden. De gebruikers van Jubii kunnen snel en gemakkelijk communiceren via e-mail, chat, SMS en VOlP. Tevens kunnen gebruikers van Jubii moeiteloos bestanden, muziek, foto's en video's uitwisselen, bewerken, opslaan en beheren. Met Jubii kan alles tegelijk vanaf één online bestemming.

Mensen vóór technologie
Jubii's intuïtieve inbox biedt gebruikers de mogelijkheid hun relaties efficiënt en effectief te beheren. Zo worden afzenders geanalyseerd en gerangschikt op basis van hun relatie met de gebruiker. Door 'tags' toe te kennen aan emails worden berichten gecategoriseerd. De 'drag & drop' functionaliteit zorgt ervoor dat berichten, bestanden, foto's en video's met één click kunnen worden verplaatst.

"Met Jubii willen we op een simpele en eenduidige manier toegang creëren tot verschillende geïntegreerde online communicatie- en interactiediensten. De gebruikers kunnen op een persoonlijke manier contact onderhouden met familie en vrienden, ze kunnen nieuwe relaties opbouwen, ervaringen en content uitwisselen. En dit alles in één betrouwbare online omgeving waar de gebruiker te allen tijde beslist wie wat ziet", aldus Jan Wergin, Executive Vice President van Jubii.

Jubii biedt:
§ slimme intuïtieve berichtenfilter

§ e-mail, sms, chat en telefonie

§ uploaden, bewaren en bekijken van verschillende bestandstypen (video's, foto's, muziek, documenten)

§ bestanden delen, mogelijkheid om commentaar, beoordeling en tagging (labelling) toe te voegen

§ krachtig contactbeheer toevoegen/importeren en onderhouden van contacten, abonnementenservice/automatische updates

§ drag & drop functionaliteit

§ standaard 4 GB opslagruimte

Systeemeisen
Jubii werkt onder de browsers Firefox en MS Internet Explorer 7.0. Binnenkort is Jubii ook beschikbaar voor MS Internet Explorer 6.0.

Over Jubii
Jubii (http://www.jubii.com) is een nieuw, intuïtief, sociaal, online communicatieplatform met een speciaal pakket van de meest gewilde Web 2.0-diensten: e-mail, sms, telefonie, chat en opslag. Foto's en video's kunnen worden gedeeld in een betrouwbare omgeving. Jubii vergemakkelijkt de toegang en de omgang met deze verschillende diensten. Jubii draagt bij aan de groei van dynamische, betrouwbare online communities waarin relaties op continue wijze worden onderhouden. Naast de VS is Jubii vanaf april 2007 beschikbaar in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, en het Verenigd Koninkrijk.

Jubii en het Jubii-logo zijn handelsmerken van Jubii AS. Alle overige handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en servicemerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Einde persinformatie.

Noot voor de redactie
---
(