Politie Zeeland


---


Z-885-2007 Man gevallen in loods, Breskens
Tijdens werkzaamheden aan zijn jacht is dinsdag om 11.40 uur een 61-jarige man uit Eindhoven in een loods in de Deltahoek op de betonnen vloer gevallen.
Hij was de romp van het jacht aan het boenen en viel door onbekende oorzaak met ladder en al naar beneden op de betonnen vloer. Ambulance en de heli uit Brugge kwamen ter plaatse, de man liep waarschijnlijk een hersenschudding op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

O-886-2007 Verkeersongeval in Kapelle
Op de kruising Spaanweg / Danielsweg in Kapelle vond dinsdag om 15.45 uur een verkeersongeval plaats.
Een 60-jarige bromfietster uit de gemeente Kapelle en een 74-jarige automobilist reden beiden over de Spaanweg in dezelfde richting. De automobilist wilde linksaf de Danielsweg in. De vrouw reed hem voorbij en raakte de linkerzijde van het voertuig. Zij kwam ten val en brak haar arm en verwondde haar hoofd en gezicht. De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

O-887-2007 Aanrijding in Wemeldinge
In de Koningin Emmastraat vond dinsdag om 16.00 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige bromfietser reed over de Koningin Emmastraat, komende uit de richting van de Prinses Beatrixstraat. Hij hield niet voldoende rechts en kwam daardoor in een bocht in botsing met een tegemoetkomende 59-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.

W-889-2007 Winkeldiefstal in Middelburg
In een winkel in het winkelcentrum in de Vrijlandstraat in Middelburg werd dinsdag tussen 15.00 en 15.15 uur een onbekende man betrapt op diefstal van enkele speelgoedartikelen.
De eigenares wilde de man aan de uitgang van de winkel, samen met een andere winkelier tegenhouden, maar de man rukte zich los en ging er vandoor. Hij verdween via de achterzijde van het winkelcentrum in de richting van het station.

Z-890-2007 Automobilist moet rijbewijs inleveren, Terneuzen
Een 43-jarige Terneuzense automobilist moest dinsdag omstreeks 21.00 uur in de Margrietstraat in zijn woonplaats zijn rijbewijs inleveren.
De man had ongeveer 2 1/2xde toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en reed met een, gecorrigeerde, snelheid van 133 km/h, terwijl daar een maximum snelheid van 80 km/h geldt.


---- --