Gemeente Zaltbommel


Bezoekadres:
Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel

Postadres:
Postbus 10.002
5300 DA Zaltbommel

Telefoon: 0418 - 681 681
Fax: 0418 - 681 645
E-mail: info@zaltbommel.nl

Samen werken aan dienstverlening

De regio Rivierenland, 9 regiogemeenten en de gemeente West Maas en Waal zetten zich in voor een levensvatbaar samenwerkingsverband op het gebied van Vraaggerichte Dienstverlening. Gemeenten en de regio hebben afgesproken nader onderzoek te doen naar een goede samenwerkingsvorm.

Eind februari heeft gemeente Tiel het initiatief genomen een bijeenkomst te organiseren voor gemeenten in de regio rivierenland en gemeente West Maas en Waal. Met deze bijeenkomst wilden de gemeenten en de regio de eerste stappen zetten richting samenwerking op het gebied van Dienstverlening. Het college van B&W van Zaltbommel heeft in principe ingestemd een samenwerking voor dienstverlening. Ook verleent het college haar steun bij het onderzoeken van het samenwerkingsverband.

Dienstverlening

De deelnemende gemeenten streven naar een dienstverlening waarbij de burger en zijn of haar verwachtingen centraal staan. De gezamenlijke visie die de deelnemende gemeenten willen gaan opstellen moet ervoor zorgen dat alle burgers in de regio dezelfde hoogwaardige dienstverlening krijgen. De gemeenten verwachten met de samenwerking kosten te besparen door het delen van kennis en expertise.

Deelnemende gemeenten

De deelnemende gemeenten zijn: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Nederbetuwe, Neerijnen, Tiel, Zaltbommel en West Maas & Waal.

Kijk voor meer informatie op de speciale site van de gemeente Tiel Geplaatst op: 27 maart 2007