Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Basement Electric digitaliseert uitzendcentrum Wereldomroep

Het Network Operation Centrum, N.O.C., van Radio Nederland Wereldomroep wordt volledig gedigitaliseerd door Basement Electric. Wij vernieuwen vier spreekcellen en de master control room. Ook verzorgen wij de CAR, centrale apparaten ruimte.

Het N.O.C. is de eindregie voor alle uitzendingen van Radio Nederland Wereldomroep. Basement Electric heeft alle cellen en mcr voorzien van de nieuwste digitale apparatuur. De nieuwe situatie wordt geïntegreerd met de vernieuwde digitale NTP matrix.

In de spreekcellen en de master control room komen Studer regeltafels. Deze zijn makkelijk te bedienen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een eindregisseur kan op afstand tegelijkertijd meerdere cellen bedienen. De cellen worden digitaal gemoderniseerd. De bulletinlezers krijgen Neumann microfoons. LED klokken met meerdere tijdzones vervangen het oude klokkennet.

Basement Electric is hèt bedrijf voor professionele audio. Wij houden ons bezig met systeemintegratie, installatie, reparatie en verkoop van professionele audio-apparatuur. Basement Electric is al meer dan 10 jaar een merkonafhankelijk en servicegericht bedrijf. We werken met een hecht team bestaande uit ervaren specialisten.

----------


Ingezonden persbericht