Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Het eerste jaar géén abonnementskosten

InterNLnet introduceert TV en radio via glasvezelnetwerk Amsterdam

Amsterdam, 28 maart 2007 - Internetserviceprovider InterNLnet introduceert een televisie- en radiodienst over Citynet, het glavezelnetwerk van Amsterdam. Voor ¤ 15,50 per maand beschikken de Amsterdammers over analoge televisie en radio van uitstekende kwaliteit. Het eenvoudig te installeren televisie- en radiopakket kan naast het Flits Thuis Glasvezelinternet abonnement van InterNLnet worden afgenomen. Los hiervan kan men met Optibel van InterNLnet ook bellen via glasvezel. Het televisie- en radiopakket wordt geïntroduceerd met een superaanbieding: wie er nu voor kiest, betaalt het eerste jaar géén abonnementskosten.

Belangrijk voordeel van het televisie- en radiopakket is de eenvoud; men heeft er geen aparte setup box, en geen afstandsbediening voor nodig. De COAX-kabel kan direct worden aangesloten op het modem. Het pakket bestaat uit 39 televisiezenders, inclusief een erotiekkanaal, en 25 radiozenders. Indien gewenst kan het erotiekkanaal worden geblokkeerd.

Compleet en flexibel pakket bij InterNLnet
Met de introductie van het pakket breidt InterNLnet haar aanbod van diensten uit. Naast TV en radio biedt de internetprovider namelijk de telefoniedienst Optibel en de internetdienst Flits Thuis Glasvezelinternet. Naast Flits Thuis Glasvezelinternet kan men de producten Televisie/Radio en Telefonie via Optibel afzonderlijk van elkaar afnemen. De kosten voor de verschillende diensten die de consument afneemt, worden gezamenlijk gepresenteerd op één overzichtelijke rekening. Andries Mijnhardt, directeur van InterNLnet: "We willen het de klant zo makkelijk mogelijk maken. We dringen hem geen volledige bundel op, maar bieden kwalitatieve diensten aan die flexibel kunnen worden afgenomen."

Verdere uitrol Citynet
Na de start van de aanleg in oktober 2006 is de eerste fase uitrol van het glasvezelnetwerk in de stadsdelen Zeeburg, Oost-Watergraafsmeer en Osdorp nu in volle gang. 13 Maart jl. werd Citynet officieel in gebruik genomen door een klant van InterNLnet, de heer Van Kersbergen uit Zeeburg. De rest van de circa 40.000 huishoudens, bedrijven en instellingen in de eerste fase kunnen zich in de loop van dit jaar laten aansluiten op het glasvezelnetwerk. Later dit jaar wordt meer bekend over de verdere uitbreiding naar de hele stad Amsterdam

www.internl.net/citynet
Via www.internl.net/citynet kunnen consumenten een abonnement op het televisie- en radiopakket van InterNLnet aanvragen. Tevens leest men op deze site alles over de uitrol en beschikbaarheid van het glasvezelnetwerk in Amsterdam. Aan de hand van een postcodecontrole kan een indicatie van de start van het leveren van aansluitingen worden verkregen.

Over InterNLnet
InterNLnet BV is een Internet Service Provider opgericht in 1995 in Nijmegen. Gedurende dit bijna twaalf en een half jarige bestaan heeft InterNLnet zich ontwikkeld tot een hoogwaardige ISP. InterNLnet BV. is een trendsettende, landelijk opererende Internet Service Provider met een brede portfolio Internetdiensten. Dit behelst onder andere Internettoegang (FttH, ADSL, SDSL, glasvezel, analoog), Hosting (websites; applicaties; streaming) en maildiensten in o.a. ASP-vorm. InterNLnet richt zich op zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Zie voor meer informatie www.internl.net