Bianca Scholten presenteert haar nieuwe boek over de ISA-95 standaard

Bianca Scholten presenteert op 28 maart tijdens de IAS beurs in Nieuwegein haar nieuwe boek The Road to Integration. In dit boek beschrijft zij hoe de internationale ISA-95 standaard (voor integratie van ERP en MES systemen) kan worden toegepast in MES en verticale integratieprojecten en licht zij de belangrijkste ISA-95 modellen en bijbehorende terminologie toe.

The Road to Integration is een uitstekende handleiding voor mensen die weinig ervaring hebben met ISA-95 en op zoek zijn naar achtergrondinformatie, maar biedt ook nieuwe inzichten aan mensen met veel praktische ervaring. Het boek geeft extra ondersteuning bij het uitvoeren van analyses om de MES-strategie van een bedrijf vast te stellen en User Requirements te definiëren.

Scholten beschrijft hoe ERP- en MES-systemen met behulp van ISA-95 kunnen worden geïntegreerd en plaatst ISA-95 in de bredere context van moderne informatie-uitwisselingstechnologieën. The Road to Integration biedt projectmanagers, consultants, programmeurs en informatie-architecten die ERP- en MES-systemen willen integreren op basis van de internationale standaard een compleet overzicht.

Het boek is te bestellen via www.ISA.org. Meer informatie inclusief een inhoudsopgave is ook te bekijken op deze website.

De officiële presentatie van het boek zal plaatsvinden tijdens de IAS beurs op 28 maart 2007 om 14.00 uur bij stand 12, Blokhoeve 1 in Nieuwegein (Nieuwegein> '> s Business Center). Toegang tot deze beurs is gratis. Bezoekers kunnen zich aanmelden (gratis) via de website:

Over de auteur
Bianca Scholten is partner van Ordina. Zij was de drijvende kracht achter de oprichting van het Ordina ISA-95 & MES Competence Centre. Scholten adviseert nationale en internationale ondernemingen over hoe zij de strategie van hun productie-automatisering kunnen bepalen. Ze heeft aan honderden professionals training gegeven over ISA-95. Scholten is een actief lid van de SP95-commissie en heeft diverse publicaties in vaktijdschriften op haar naam staan.

Over het boek:

* Titel: The Road to Integration: A Guide to Applying the ISA-95 Standard in Manufacturing
* Auteur: Bianca Scholten
* Uitgever: ISA
* ISBN: 978-09792343-8-5
* Omvang: 234 pagina> '> s
* Prijs: $89.00 (ISA-leden) / $99.00 (niet-leden) (In Euro> '> s: respectievelijk circa 68,00 en 75,50 ).

Bianca Scholten
Tel: +31 (0)6 52 45 25 98
E-mail: bdscholten@wanadoo.nl