Ingezonden persbericht


persbericht:

Feest don diablo en hyves voor 3 miljoenste hyves lid

Ter viering van de aanmelding van de 3 miljoenste Hyver en de prelancering van Don Diablo's nieuwe single "Pain is Temporary, Pride is Forever" geven Don Diablo en Hyves vrijdag 30 maart een feest in de Utrechtse Club Monza. Don zal een exclusieve 3 uur set doen en Hyves vriend Pete Philly zal de show hosten. Ricky Rivaro opent het feest en op de avond zelf zal een speciale videoclip voor de single worden opgenomen.

Sinds de verhuizing eind november versnelt de groei van Hyves. Per maand komen er meer dan 150.000 nieuwe leden bij en dagelijks worden zo'n 30 miljoen pagina's bekeken, gemiddeld dus bijna 2 per Nederlander. Dat is bijna een verdrievoudiging in 3 maanden tijd. "Hyves komt nu op stoom. Elke dag bezoeken meer mensen de site, leden komen vaker terug en bekijken meer pagina's per bezoek. Binnenkort gaan we door de magische grens van 1 miljard pageviews per maand, en voor het eind van het jaar hopen we op 3,5 miljoen leden in Nederland," zegt Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves.

Don Hyves
Don Diablo wilde al langer een Hyves feest geven. "Voor mij is Hyves echt een enorme bron van positiviteit en inspiratie. Het is een goede manier om contact met mijn fans en Hyves-vrienden te hebben en natuurlijk om nieuwe fans te bereiken. Op Hyves beslissen mensen zelf wat ze wel en niet willen horen, wat is er nou mooier dan dat? Ik ben dan ook alle bevriende artiesten aan het motiveren om ook een pagina te nemen als ze er nog geen hebben", aldus Don Diablo.

Het feest is gratis en besloten, alleen Hyves leden kunnen naar binnen. Op het feest zal Don Diablo zijn nieuwe single Pain is Temporary, Pride is Forever presenteren, die daarna eerst exclusief op Hyves te beluisteren zal zijn.

"Door de explosieve groei van het aantal plays, pageviews en vrienden op mijn pagina kan ik een heel nieuw publiek bereiken zonder dat ik afhankelijk ben van radio en televisie, een enorm gevoel van vrijheid. Ik vind het erg leuk om nu iets terug te doen voor de mensen die mij dagelijks volgen, krabbelen en motiveren," motiveert Don Diablo het initiatief.

"Met meer dan 100.000 bezoeken en 12.000 vrienden is Don ongekend populair op Hyves, en zijn hyve laat goed zien hoe dicht muziekliefhebbers tegenwoordig bij hun favoriete artiesten staan. We vinden het fantastisch samen dit feest te geven," aldus Raymond.

Meer info:
www.dondiablo.hyves.nl (Don Diablo)
www.petephilly.hyves.nl (Pete Philly)
www.truehouse.hyves.nl (Ricky Rivaro)

AGENDA GEGEVENS

Naam evenement: Hyves presents Don Diablo
Artiesten: Don Diablo, Pete Philly (host), Ricky Rivaro (support) Locatie: Club Monza - Potterstraat 16-20, Utrecht
Datum: Vrijdag 30 maart 2007
Tijd: 00.00 uur - 05.00 uur
Entree: Het feest is gratis en besloten. Alleen Hyves leden kunnen naar binnen door een mail te sturen naar dondiablo@hyves.nl (actief vanaf 13.00 uur, 12 maart) en zich aan te melden voor de speciale gastenlijst, dan wel aan de deur te verschijnen met een print-out van hun Hyves profiel. Websites: www.dondiablo.hyves.nl, www.hyves.nl, www.dondiablo.com -----------------------
Voor interviews, fotomateriaal en meer informatie met betrekking tot Don Diablo, kunt u contact opnemen met Stephan Oorbeek: Tel. +31 624533391 | Fax +31 235653555 | info@muzikology.com

Voor interviews en meer informatie met betrekking tot Hyves, kunt u contact opnemen met Raymond Spanjar: Tel. +31 206207602 | raymonds@hyves.nl