Gemeente Duiven


Cursus ` In Balans' voor ouderen met een valrisico
---

In het kader van het project `Senioren op de kaart' organiseert de Gelderse Sport Federatie in samenwerking met de Stichting Mikado Welzijn en de gemeente Duiven en Westervoort de cursus `in Balans'. 'In Balans' is een voorlichtingscursus voor ouderen met valproblemen of valrisico's gekoppeld aan een beweegprogramma om valongevallen te voorkomen en staat open voor Duivense en Westervoortse senioren.

De cursus 'In Balans'
De Cursus 'In Balans' bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. Iedere bijeenkomst bestaat uit informatie en praktische oefeningen en wordt deskundig begeleid. U krijgt antwoorden op vragen als: "Welke onveilige situaties kan ik in mijn huis verbeteren?" "Ben ik actief genoeg om gezond te blijven?" en "Hoe leer ik om zekerder op mijn benen te staan?"
De cursus is niet alleen bedoeld voor mensen die al problemen met hun evenwicht hebben. Ook senioren die wel goed ter been zijn, kunnen veel aan deze cursus hebben.

De cursussen 'In Balans' vinden plaats op:
Vrijdag 30 maart, 6 , 20 en 27 april 2007.
Tijdstip: 14.00-16.00 uur.

Stichting Mikado Welzijn, Kerkstraat 1a Westervoort. Deelname aan de cursus kost EUR 6,-. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie en thee .

Aanmelden
Indien u zich wilt aanmelden voor de cursus 'In Balans' kunt u contact opnemen met Esther Albers van het Vrijwilligers Steun Punt Westervoort, 026 - 3117515 (ma en do) of 06-10613564. Of via: E.Albers@Mikado-Welzijn.nl