Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


PERSUITNODIGING

Driebergen, 26 maart 2007

Wethouder Pamboer neemt bijdrage bedrijfsleven in ontvangst

Stichting Recreatie overhandigt toeristisch-recreatieve visie

Op vrijdag 30 maart 2007 ontvangt wethouder Pamboer van de gemeente Utrechtse Heuvelrug de toeristisch-recreatieve ontwikkelingsvisie van het bedrijfsleven. De overhandiging vindt plaats door de Stichting Recreatie en Toerisme. De stichting is een klankbord voor onder andere de gemeente om de samenwerking te verbeteren en synergie te verkrijgen in de activiteiten en de opzet van toeristisch-recreatief beleid. U bent van harte uitgenodigd om bij de overhandiging aanwezig te zijn.

De overhandiging vindt plaats naar aanleiding van de oproep van de gemeente Utrechtse Heuvelrug dat men de beleidsontwikkeling op het gebied van recreatie en toerisme graag in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven wil oppakken. Met deze unieke oproep heeft de gemeente een uitstekend initiatief genomen om te komen tot een betere samenwerking met de toeristische sector. De Stichting Recreatie en Toerisme heeft deze oproep aangegrepen om te komen tot een eenduidige visie.

Vertegenwoordigers van Agrotoerisme, Groen Centraal, Koninklijk Horeca Nederland, RECRON, Kamer van Koophandel Utrecht en NORT vormen samen de Stichting Recreatie en Toerisme. De overhandiging van de visie van de samenwerkende organisaties vindt om 16.00 uur plaats op:

Kaasboerderij De Weistaar te Maarsbergen
Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen


Noot voor de redactie (