Time : 15:22:52
Date : 28 March 2007
Sender Name: Creatief

Vakantiecentrum Zon & Zee heropent zijn deuren voor familietoerisme

30 maart

PERSUITNODIGING

HEROPENING VAKANTIECENTRUM ZON & ZEE OP 30 MAART 2007 Waar?
Aparthotel Zon & Zee
Vakantiestraat 1
8434 Westende

Wanneer?
Vrijdag 30 maart 2007 vanaf 15u

Op 30 maart 2007 opent het vakantiecentrum Zon & Zee opnieuw zijn deuren. Na enkele bewogen jaren als asielcentrum, blaast de nieuwe exploitant, Zeester Vakanties, een rijke traditie van gastvrijheid en vakantiekwaliteit nieuw leven in.

Wij nodigen u graag uit op de opening van het volledig vernieuwde Aparthotel Zon & Zee. Inschrijven is niet nodig.U bent van harte welkom.

PERSBERICHT
Zon & Zee, het sociaal vakantiecentrum bij uitstek aan onze Belgische Kust heropent zijn deuren en blaast traditie van gastvrijheid opnieuw leven in.

Met de opening van het Aparthotel Zon & Zee op vrijdag 30 maart 2007 blaast de nieuwe exploitant, Zeester Vakanties, een rijke traditie van gastvrijheid nieuw leven in.
Tot het einde van de vorige eeuw heeft het sociaal vakantiecentrum Zon en Zee voor duizenden toeristen de poort geopend naar een zinvolle en prettige vakantie - en naar de Vlaamse kust om die vakantie te beleven.
Zon en Zee bleef op zijn terrein van sociale vrijetijdsbesteding aan zee altijd een pioniersrol spelen, met het accent op betaalbaarheid en vooral kwaliteit.
Zon en Zee kende voornamelijk veel ophef bij de aanvang van het millennium. De regering kocht het ACW vakantiecentrum om er een asielcentrum van te maken. Een vonnis van de Brugse rechtbank maakte een abrupt einde aan het opvangcentrum en eind 2005 kreeg het domein opnieuw een bestemming voor betaalbaar en toegankelijk familietoerisme.
Zeester Vakanties heeft het vroegere hoofdgebouw grondig onderhanden genomen, vernieuwd en opgefrist tot het beoogde driesterrenniveau. Vanaf 30 maart staan er 32 appartementen beschikbaar voor de veeleisende vakantiegast, die kan kiezen uit een ruim gamma aan formules en servicemogelijkheden.

Een nieuwe motor voor het toerisme
De opening van Zon & Zee Aparthotel betekent eindelijk de omkering van een neerwaartse toeristische trend in de badplaats Westende. Natuurlijk, 32 nieuwe hotelappartementen in een complex dat enkele jaren lang toeristisch "dood" was, kunnen leiden tot een nieuwe 'boom' voor Westendes belangrijkste economische activiteit. Voor het toerisme is het in elk geval van groot belang dat de hotelfunctie van Zon en Zee niet definitief verloren gaat. Zon en Zee zaliger was decennia lang de echte (en vrijwel enige) motor van het toerisme in en rond Westende. De hele middenstand voelde de weldoende effecten van het vakantiecentrum en het Zon & Zee Aparthotel zal uiteraard helpen om deze traditie van gastvrijheid en kwaliteit door te trekken.
De hele toeristische sector van Westende en Middelkerke kan er goed bij varen.

Stefanie Surmont
Jan Dobbelaere
Meeuwenlaan 30
8434 Westende (Middelkerke)
telefoon 059 30 63 24
fax 059 30 63 26
e-mail vakanties@zeester.com
Meer op www.zeester.com

URL: http://www.zeester.com