Gemeente Harlingen

Vrijwilligers gezocht 'spijkerdorp'
30-3-2007
De gemeente Harlingen heeft voor het EUR 400.000 subsidie gekregen voor diverse activiteiten voor de doelgroep 4-12 jaar en de doelgroep 13-18 jaar. Eén van de geplande activiteiten is om in de laatste week van de schoolvakantie (week 33) een 'spijkerdorp' te organiseren voor kinderen van de basisschool. Een week lang hutten bouwen en timmeren voor de jeugd van 6-12 jaar in combinatie met uitdagende sport en spel.
Om deze week te organiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders, ooms en tantes, opa's en oma's, jongeren etc. die mee willen helpen. Dit organiseren houdt in: programma bedenken, materialen verzamelen/inkopen en activiteiten voorbereiden. Mocht je geen zin/tijd hebben in de organisatie, maar wel die week wil helpen in de uitvoering, ben je ook van harte welkom.

Op woensdagavond 11 april om 20.00 uur is er een informatieavond georganiseerd in het jongerencentrum van het Vierkant over het spijkerdorp. Hier kunt u ook aangeven of u graag wilt organiseren of in de week zelf helpen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen tijdens kantooruren met Ellen Uivel, Jongerenwerk Harlingen
0517 239590 of via mail jongerenwerkharlingen@hotmail.com