Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging

30-03-2007

Waar wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten

Het Vlaams-Nederlands Wetenschappelijk Congres wordt gehouden in het AMC Amsterdam. De titel dit jaar luidt: ''Waar wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten: Evidence Based Improvements'.

De organisatie is in handen van het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV), het platform wetenschap in praktijk van V&VN, de Wetenschappelijke Vereniging voor Verpleegkunde en Vroedkunde (WVVV) en het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en parallelsessies waarin onderzoeksresultaten worden gepresenteerd. Daarnaast zijn er posterpresentaties te bezichtigen. Zoals gebruikelijk staat tijdens het congres de toepassing en implementatie van onderzoeksresultaten in de praktijk centraal. Hiermee willen de initiatiefnemers bijdragen aan een kwaliteitsverbetering van de beroepsuitoefening van verpleegkundigen en verzorgenden.

De folder met het inschrijfformulier voor het zevende Vlaams Nederlands Wetenschappelijk Congres ontvangt u in de loop van het jaar.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Wanwisa Mulder van het LEVV, tel: 030-2919042, e.mail : w.mulder@levv.nl
Koen van den Bossche van het WVVV (België), tel.: (0032)14471312, e-mail: koen.van.den.bossche@khk.be
Margreet van Dijk van V&VN, tel.: 0182-504667, e-mail: margr.vdijk@planet.nl

Klik hier