Persberichten Binnensticht, 12.30 uur

Utrecht, 30-03-2007

Vlaggendieven aangehouden

BUNNIK - Tijdens surveillance kon de politie in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 maart rond 03.50 uur twee mannen op heterdaad aanhouden die vlaggen stalen bij een horecagelegenheid op de Schoudermantel.

De twee mannen, 22 jaar uit Driebergen-Rijsenburg en 21 jaar uit Wageningen, zijn meegenomen naar het politiebureau en kregen een boete.

Botsing

AUSTERLITZ - Donderdag 29 maart vond rond 17.30 uur een verkeersongeval plaats op de Oude Postweg.

Een 25-jarige automobilist uit Zetten nam op de Oude Postweg de binnenbocht. Daar naderde op dat moment een tegenligger. De Zettenaar ging vol in de remmen, waardoor zijn wielen blokkeerden. Daardoor botste hij op een geparkeerd staande auto. De man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd en is daar opgenomen.

Dief aangehouden

ZEIST - Donderdag 29 maart heeft de politie rond 17.15 uur een 17-jarige jongen uit Zeist aangehouden op de Nijenheim op verdenking van diefstal van een navigatiesysteem uit een auto.

Een getuige zag twee jongens het apparaat stelen en waarschuwde de politie. Die kon één van de twee aanhouden nabij de Koppelweg. De jongen had ook een mes en een kentekenplaat bij zich van een snorfiets die als gestolen geregistreerd staat. De jongen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Bij zoeking bij de jongen thuis is ook een scooter zonder kentekenplaat in beslag genomen. Het onderzoek naar de aangehouden en ontkomen verdachte wordt voortgezet.