Politie Zeeland


---

W-911-2007 Man voor vol terras mishandeld
Woensdagmiddag is tussen 15.30 en 16.00 uur een 27-jarige Vlissinger mishandeld voor een vol terras op de Boulevard in zijn woonplaats.
De man zat zich al enige tijd te ergeren aan het luidruchtige en a-sociale gedrag van een groepje mannen en een vrouw. Zij zaten bier te drinken op de rand van de Boulevard en toen ze hun flesjes naar beneden gingen gooien en deze op de betonnen rand stuksloegen was de maat voor hem vol en is hij van het strand naar boven gelopen. Hij wilde de mensen op hun gedrag aanspreken en deed dit op luide toon. Eén van de betrokkenen werd direct agressief en duwde de man weg. Toen hij dit nogmaals wilde doen voelde de man dat hij van achteren geslagen werd op zijn hoofd en tegen zijn benen. Hierdoor viel de Vlissinger op de grond. Toen hij op de grond lag is hij enige tijd tegen zijn hoofd aan getrapt door drie van de vier mannen. Een maat van de Vlissinger kwam hem ontzetten en toen heeft de Vlissinger één van de aanvallers bij zijn beneb gepakt in een poging hem van de Boulevard af te duwen. (Dit alles onder het toeziend oog van volle terrassen) Omdat een grote mannelijke toeschouwer hem vasthield kreeg de Vlissinger zijn zinnen weer op een rijtje en is hij hiermee gestopt. De vier mannen en de vrouw zijn weggelopen in de richting van de Leeuwentrap. Er zijn signalementen van vier van de vijf betrokkenen bekend. Eén van de mannen had niets met de mishandeling te maken, dus die is bij het slachtoffer ook niet echt opgevallen.
Dader1: Een blanke man met een arm in het gips. Hij was ongeveer 1.85 meter lang en had een stevig postuur. Hij was ongeveer 20 jaar oud en had korte blonde haren. Zijn ogen waren blauw van kleur. Hij had een grote tatouage op zijn (vermoedelijk) linkerarm. De man droeg een oversized lichtkleurig t-shirt en een trainingsbroek met sportschoenen.
Dader 2: Een blanke man van midden de 20 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, stevig postuur, donkerblond stekeltjeshaar. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek en een oranje t-shirt met iets groens erin. Hij droeg donkere schoenen.
Dader 3: Een blanke man van 23/24 jaar oud. Hij was ongeveer 1.75 meter lang en had een iel/tenger postuur. Hij had heel kort haar op een bol hoofd. Hij droeg een donker trainingspak met crèmekleuren erin en sportschoenen.
De vrouw: Begin 20, ze was ongeveer 1.75 meter lang en had een slank postuur. Haar huidskleur was blank en ze had donkerrood (waarschijnlijk geverfd) loshangend lang haar met een lichte slag erin. Zij droeg een spijkerbroek met een truitje.
De Zeeuwse politie zoekt getuigen van deze mishandeling op klaarlichte dag. Weet iemand wie de daders van dit feit zijn, of herkent iemand personen naar aanleiding van het signalement, dan kunt u bellen met 0900-8844 of u kunt zich melden op het politiebureau in Vlissingen.


---- --