Extra tijd voor Connexxion

Agis Ziektekostenvereniging
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 30-03-2007 15:01

Extra tijd voor Connexxion om dienstverlening in Amsterdam en Utrecht verder te verbeteren.

Agis verzekerden mogen tot 1 juli a.s. gebruik blijven maken van andere vervoerders.

In constructief overleg met Connexxion heeft Agis de vervoersorganisatie extra tijd gegeven om haar dienstverlening voor het zittend ziekenvervoer van Agis verzekerden in Amsterdam en Utrecht verder te verbeteren. Eerder stelde Agis 1 april 2007 als datum waarop Connexxion haar dienstverlening volledig op orde moest hebben. Die termijn bleek echter te kort om een volledig beeld te krijgen van de dienstverlening van Connexxion en de verbetering daarvan. De zorgverzekeraar en Connexxion hebben daarom gezamenlijk besloten de termijn te verlengen tot 1 juli 2007.

De komende maanden laat Agis onder haar verzekerden een onafhankelijk onderzoek uitvoeren. Op die manier wil Agis een volledig beeld krijgen van de ervaringen van haar verzekerden met zittend ziekenvervoer. Vervolgens zal definitief beoordeeld worden of de dienstverlening van Connexxion uiterlijk 1 juli a.s. voldoet aan de afspraken.

Eind februari jl. heeft Agis haar verzekerden toestemming gegeven om gebruik te mogen maken van een aantal andere vervoerders zolang de dienstverlening van Connexxion nog niet volledig op orde is. Aan het gebruik van deze vervoerders zijn voor verzekerden geen extra kosten verbonden. Deze regeling blijft van kracht tot 1 juli a.s.

Meer informatie:
Agis Zorgverzekeringen, afdeling persvoorlichting, telefoon 033 445 58 56