Gemeente Giessenlanden


Wijziging kredietbank

Met ingang van 1 april aanstaande gaan de kredietbanken Gorinchem en Leerdam samenwerken met de Regionale Sociale Dienst Alblasserwaard-Oost/Vijfheerenlanden (RSD). Door deze samenwerking wijzigen per 1 april een aantal dingen:

De kredietbanken zijn vanaf 1 april voortaan telefonisch te bereiken tussen 09.00 - 10.30 uur, tel. 0183-650200.

Het postadres is per 1 april: Postbus 50, 4200 AB Gorinchem.Cliënten van de kredietbank blijven dezelfde contactpersoon houden. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur voor advies of voor het maken van een afspraak. Hierin verandert dus niets. Ook blijft het mogelijk om in het stadskantoor van Leerdam een gesprek te hebben met uw contactpersoon; echter uitsluitend op afspraak.

Ook kunt u uw post tijdens openingsuren van het Werkplein (in het gemeentehuis van Gorinchem) afgeven bij de receptie van de RSD. Er kan geen post meer worden afgegeven bij de centrale balie in het gemeentehuis van Gorinchem. Er wordt verzocht duidelijk op de post aan te geven, dat de post bestemd is voor de kredietbank.

In verband met verhuiswerkzaamheden die verband houden met de samenwerking, zijn de kredietbanken van Gorinchem en Leerdam op vrijdag 30 maart gesloten. Op 30 maart zijn de kredietbanken ook niet telefonisch te bereiken.