Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen, 30-03-2007

Politie onderzoekt autokraken

VRIES Donderdagnacht is ingebroken in zeven personenautos. Omstreeks 4.00 uur hoorde een bewoonster van de S.A. Haadsmastraat dat de deur van haar auto voor de woning werd geopend. Toen ze naar buiten keek zag ze twee personen bij de auto staan. Even later waren ze verdwenen. Uit haar auto was een poging gedaan om de radio te verwijderen. In dezelfde nacht bleken nog zes autos te zijn opengebroken. Twee stonden geparkeerd in de Oosterkampen. Uit een van deze autos is de radio gestolen; uit de ander is niets weggenomen. Aan de Diepsloot verdween het frontje van het navigatiesysteem. Uit twee autos aan de Grote Kampen werd de radio gestolen. Aan de Voorste Kampen werd een houder van het navigatiesysteem gestolen. De politie onderzoekt deze inbraken.

Eigenaar gestolen fiets bekend

EMMEN De eigenaar van de fiets, die eerder deze week aan de Statenweg is gestolen, heeft zich vrijdagochtend bij de politie gemeld om aangifte te doen.

Getuigen gezocht vechtpartij

ASSEN Dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur vond een vechtpartij plaats in de Gouverneurstuin. Daarbij heeft de politie een 41-jarige Assenaar aangehouden. Deze verdachte, die te boek staat als veelpleger, zit nog vast. De politie heeft al enkele getuigen gehoord, maar volgens deze getuigen waren er meer mensen in de buurt, die getuige zijn geweest. Deze worden verzocht om contact te zoeken met de politie van Assen Centrum, op telefoonnummer 0900 8844.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.