Transavia

transavia.com wint Thuiswinkel Award

transavia.com is door consumenten uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland in de categorie Vliegtickets en mocht gisteravond in Noordwijk hiervoor de Thuiswinkel Award in ontvangst nemen. In deze competitie bleef transavia.com in deze categorie KLM, Cheaptickets.nl, Vliegtarieven.nl, Vliegwinkel.nl en Vliegtickets.nl voor. De Thuiswinkel Awards zijn een jaarlijks terugkerend initiatief van de Stichting Thuiswinkel.org, waarbij consumenten hun favoriete Nederlandse webwinkels kiezen.

Dit jaar zijn de Awards op een nieuwe manier opgezet: tot vorig jaar hoefden consumenten alleen een stem uit te brengen op hun favoriete webwinkel. Dit jaar moesten consumenten ook een inhoudelijke beoordeling geven. De webwinkels werden onder andere beoordeeld op gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding en functionaliteiten.

"De prijs is daarmee voor transavia.com extra waardevol", zegt Niki van Wijk die bij transavia.com verantwoordelijk is voor E-commerce.

Ruim 177.000 consumenten hebben hun stem uitgebracht. En in totaal zijn meer dan 197.000 beoordelingen van consumenten binnengekomen.