Dienstenbond CNV

Nieuws

Cao-voorstellen AZL

30 maart 2007
Categorie: algemeen nieuws dibo, nieuws homepagina dibo

Door: c.scheuneman

Het cao-overleg voor de nieuwe cao AZL gaat binnenkort van start. Bijgaand treft u de cao-voorstellen namens de leden van CNV Dienstenbond.

Wij hebben u de afgelopen weken reeds geïnformeerd over het aanstaande cao-overleg voor de nieuwe cao voor AZL. Middels een enquête heeft u kunnen aangeven wat uw specifieke wensen zijn voor de nieuwe cao. Aan de hand van uw wensen en het beleid van CNV Dienstenbond, hebben wij samen met de bedrijfsledengroep de concept cao-voorstellen opgesteld. Deze concept cao-voorstellen hebben wij vervolgens met uw bedrijfsledengroep aangescherpt. Daarbij zijn uw opmerkingen weer meegenomen. Veel leden hebben geparticipeerd bij het tot stand komen van de voorstellen. CNV Dienstenbond stelt dit bijzonder op prijs. Bijgaand treft u de definitieve cao-voorstellen. Het cao-overleg zal woensdag 4 april aanstaande van start gaan. Wij houden u op de hoogte!

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze info, dan kunt u terecht bij Harrie Reumkens of bij uw bestuurder Carmen Scheuneman via e-mail: c.scheuneman@remove-this.cnvdibo.nl of via telefoon: 040- 211 66 74

Bijlage: definitieve cao-voorstellen (pdf)