Jaarverslag AEGON N.V. beschikbaar

30.03.2007 / 18:00 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Aegon n.v.

Aegon n.v.

Jaarverslag AEGON N.V. beschikbaar

DEN HAAG, March 30 /PRNewswire/ --
Het 'Annual Report 2006' van AEGON N.V., evenals het bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde 'Annual Report on Form 20-F', is in de Engelse taal in te zien op de corporate website www.aegon.com. Een Jaaroverzicht 2006 is binnenkort beschikbaar in het Nederlands. Een gedrukt exemplaar van het jaarverslag wordt op verzoek toegestuurd.

OVER AEGON

AEGON is een van de grootste levens- en pensioenverzekeraars ter wereld en een toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten. AEGON stimuleert zijn lokale vestigingen hun producten en diensten zo te ontwikkelen dat deze optimaal aansluiten bij de wensen van de klanten, waarbij ze gebruik maken van de meest geschikte distributiekanalen. AEGON is er trots op dat het deze lokale aanpak kan combineren met de kracht van zijn groeiende wereldwijde organisatie.

AEGON's hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Wereldwijd heeft AEGON ongeveer 29.000 medewerkers in dienst. AEGON bedient miljoenen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Respect, kwaliteit, transparantie en vertrouwen vormen de kernwaarden van AEGON. AEGON streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten, aandeelhouders, werknemers en zakenpartners waar te maken. AEGON is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en streeft ernaar de beste in de bedrijfstak te zijn.

CONTACT INFORMATION:
Group Corporate Affairs & Investor Relations:

Den Haag
Analisten & +31-(0)70-344-83-05
beleggers
Media +31-(0)70-344-83-44
E-mail gca-ir@aegon.com
Website www.aegon.com

Dit persbericht is een vertaling van het officiële Engelstalige persbericht, dat u kunt vinden op de corporate website www.aegon.com.

PRN NLD.

Contact:

CONTACT INFORMATION: Group Corporate Affairs & Investor Relations: Den Haag: Analisten & beleggers, +31-(0)70-344-83-05; Media, +31-(0)70-344-83-44; E-mail, gca-ir@aegon.com; Website: www.aegon.com