Ingezonden persbericht


JAN SMIT NIEUWS



Vrijdag 30 maart zal bol staan van allerhande nieuws rond de populaire Volendamse zanger Jan Smit. Op deze dag zal zijn nieuwe single "Op Weg Naar Geluk", van zijn laatstverschenen gelijknamige CD, in de winkel liggen. Speciaal voor de vele fans heeft Smit gekozen voor een gelimiteerde oplage van de CD-single in een ouderwetse dubbel-LP hoes. Daarnaast bevat de single een gratis poster en drie livenummers met band.

Op dezelfde datum start de voorverkoop van de nieuwe tour van Jan Smit, die begin 2008 zal beginnen. Tijdens de "Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour" zal Smit vele grote hallen in alle hoeken van het land aandoen en ondersteuning krijgen van een uitgebreide band. In zijn voorprogramma staat de laatste muzikale sensatie uit Volendam: 3js.

Op 30 maart zal TROS op TV1 bovendien om 20.30 uur een televisiespecial over Jan Smit uitzenden met de titel "Jan Smit In Concert", waarbij zijn afgelopen "Op Weg Naar Geluk Tour" te zien is. De opnames werden op 28 december 2006 in de Amsterdamse RAI gemaakt.

Ten slotte is vanaf 30 maart de dubbel-DVD "Gewoon Jan Smit - Seizoen 2" verkrijgbaar. Hierop staat, naast het complete laatste seizoen, de oerversie van de uiterst succesvolle reality soap. Voor fans een onmisbaar document, dat borg staat voor urenlang Jan Smit plezier.

Kortom, er staat nog wel het één en ander rond Jan Smit te gebeuren.

Volendam Music BV
Postbus 100
1130 AC Volendam
tel.0299-365451
fax.0299-365665
e-mail: info@volendammusicbv.nl internet: www.volendammusicbv.nl


---- --