Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Roelofarendsveen, 29 maart 2007

AZ SPELER STIJN SCHAARS SLAAT FEESTELIJKE PAAL BEDRIJVENPARK 'HET SPECTRUM'

Vrijdag 30 maart wordt de feestelijke paal geslagen voor bedrijvenpark 'Het Spectrum' op bedrijventerrein Boekelemeer Zuid in Alkmaar. De feestpaal wordt geslagen door AZ topspeler en international Stijn Schaars. Bedrijvenpark 'Het Spectrum' wordt ontwikkeld door Heembouw Ontwikkeling en bestaat uit vier gebouwen met in totaal 20 bedrijfsruimten.

Het ontwerp van Habeon Architecten geeft 'Het Spectrum' een zakelijke en representatieve uitstraling. De entree tot het binnengebied heeft een luifel die aan de straatzijde van de kopunits begint en naar de binnenhof wordt doorgezet. Dit geeft de kantoren een bijzonder accent. Door de materialisering hebben ze verder elk hun eigen uitstraling. Door de kantoren gedeeltelijk uit de hoofdmassa te plaatsen krijgt elke unit een semi-privé voorterrein.

De 20 bedrijfsruimten hebben standaard een afmeting van 576 m², waarvan 99 m² kantoorruimte en 477 m² bedrijfshal. De bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven in de milieucategorie 1, 2 en 3. Op bedrijventerrein Boekelermeer geldt normaliter een verplichte grondafname van tenminste 5.000 m². 'Het Spectrum' biedt kleine en middelgrote ondernemers daarom een unieke mogelijkheid zich te vestigen op bedrijventerrein Boekelermeer.

Inmiddels is ruim 50% van de units verkocht. Voor meer informatie: Makelaar Kuijs Reinder Kakes kantoor Alkmaar (072 - 512 16 95) of www.bedrijvenparkhetspectrum.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht