Ingezonden persbericht


Vueling Airlines promoveert Alfons Claver tot Directeur Internationale Verkoop en Marketing.

Claver zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de commerciële activiteiten van Vueling in Frankrijk, Italië, Portugal en de Benelux.

Amsterdam 30 maart 2007. Vueling, de nieuwe generatie luchtvaartmaatschappij, meldt dat Alfons Claver werd gepromoveerd tot Directeur Internationale Verkoop en Marketing. Alfons zal deze nieuwe positie invullen binnen de commerciële bedrijfsactiviteiten en zal, zoals voorheen, rapporteren aan Vicenc Marti, 'Chief Commercial Officer' van Vueling Airlines.

De luchtvaartmaatschappij versterkt haar internationale verkoopsafdeling ten einde de Europese groei te ondersteunen, die zal voortvloeien uit haar nieuwe internationale basis in de luchthaven Parijs Charles de Gaulle. Van nu af aan zal Alfons Claver de commerciële activiteiten van de maatschappij in Frankrijk, Italië, Portugal en de Benelux coördineren.

Claver was Vueling's Directeur Netwerk Ontwikkeling sinds juli 2006. Voordien was hij Sales en Marketing Manager bij Ryanair Spanje.

Alvons Claver is 32 en is houder van een diploma Communicatie van de universiteit van Barcelona, Pompeu Fabra. Hij heeft eveneens een Master in Linguistics van de universiteit van Dublin, Ierland.

Vueling Airlines S.A.
Parque de Negocios Mas Blau II
Plà de l'Estany, 2
El Prat de Llobregat
Barcelona 08820
Spanje
Telefoon (+34) 93 378 78 78
Fax (+34) 93 378 78 79
Van 8.30 tot 20.00 uur, van maandag t/m vrijdag


---- --