Ingezonden persbericht


'Dagelijks contact met ondernemers via internet is noodzaak' Kamer van Koophandel Rotterdam opent interactief weblog

Om de Rotterdamse ondernemers en ondernemersverenigingen dagelijks op de hoogte te houden over de projecten en activiteiten die de Kamer van Koophandel Rotterdam uitvoert in de stad, is de Kamer gestart met een interactief weblog.

De Kamer van Koophandel Rotterdam wil graag directe interactie met ondernemers en ondernemersverenigingen. Naast de accountmanagers die dagelijks contact hebben met ondernemers, wordt het internet ook steeds vaker als informatiebron door ondernemers gebruikt. De weblog biedt de Kamer van Koophandel de mogelijkheid om specifieke lokale informatie over werkzaamheden, actuele lokale onderwerpen, plannen, projecten en interessante bijeenkomsten aan te bieden.

Daarnaast biedt de weblog www.kvkblogrtm.nl geïnteresseerden de mogelijkheid om te reageren of vragen te stellen. De accountmanagers van de Kamer beantwoorden deze vragen of opmerkingen op werkdagen binnen 24 uur. Ook is de website van de Kamer van Koophandel via de weblog eenvoudig bereikbaar. De pilot duurt een half jaar, daarna wordt geëvalueerd hoe succesvol het initiatief is. Als de resultaten positief zijn, zal de Kamer bekijken of er ook weblogs met informatie over de Kamerregio's Drechtstreek, Hollandse Eilanden en Waarden, Midden-Holland en Rechtermaasoever geactiveerd worden.

Wilma Gillis-Burleson, plaatsvervangend voorzitter van de Kamer van Koophandel Rotterdam en voorzitter van de kring Rotterdam is enthousiast: 'De Kamer zoekt constant naar nieuwe manieren om contact te leggen met ondernemers, dat is noodzakelijk om ze op de hoogte te houden en zelf op de hoogte te blijven van alle veranderingen die lokaal plaatsvinden, deze weblog is een prima initiatief waar zowel de ondernemers als de Kamer van Koophandel veel baat bij hebben.'

NOOT VOOR DE REDACTIE,