Time : 12:08:14
Date : 30 March 2007
Sender Name: Banca Monte Paschi Belgio

De bank aan huis met een basisrentevoet van 3,50%, dat is de spaarrekening BMPBtop van Banca Monte Paschi Belgio N.V.

Brussel 30/03/2007

Banca Monte Paschi Belgio lanceert vandaag een nieuwe paarrekening via Internet met een basisrentevoet van 3,50% aangevuld met een getrouwheidspremie van 0,01%.

Steeds meer mensen beheren hun spaargelden thuis via Internet. Een extra reden dus voor de "Italiaanse Bank in het Hart van Europa" om een dergelijk marktsegment aan te spreken.

Via het nieuwe spaardeposito BMPBtop kunnen geïnteresseerde spaarders gratis hun spaarrekening openen dewelke hen recht geeft op een basisrentevoet van 3,50% en een getrouwheidspremie van 0,01%. Bijkomend voordeel, de rentevoet wordt gegarandeerd tot 30 april 2008.

Tot wie richt dit aanbod zich ? Ieder meerderjarig persoon met een verblijfplaats in België met een minimum te investeren bedrag van EUR 10.000 en een maximum van EUR 150.000 kan zich inschrijven via de website : www.ikwilmeer.be of via de centrale website van de bank : www.montepaschi.be in de rubriek "Particulieren" en vervolgens "sparen".

Even ter herhaling, Banca Monte Paschi Belgio is sinds 1947 de enige bank van Italiaanse origine en naar Belgisch recht actief op de Belgische markt. Zij maakt deel uit van de bankgroep Monte dei Paschi di Siena waarvan het Moederhuis opgericht werd te Sienna in 1472. De bank biedt dus aan zijn cliënteel meer dan 5 eeuwen ervaring zonder immer de toekomst uit het oog te verliezen. Deze nieuwe spaarrekening via Internet is daar dan ook een goed voorbeeld van.

In België beheert de bank de financiële middelen van meer dan 10.000 cliënten. Zij is zowel actief op het gebied van sparen, investeren en zichtrekeningen als inzake persoonlijke en hypothecaire kredieten. De kernwaarde van de "Italiaanse Bank in het Hart van Europa" blijft echter : het continu aanbieden van gepersonaliseerde financiële dienstverlening aan iedere cliënt.

Voor meer informatie :

www.ikwilmeer.be
www.montepaschi.be

of contacteer :

Dhr. Tomas Meyers
Verantwoordelijke Marketing
Jozef II straat 24
1000 Brussel

tomas.meyers@montepaschi.be
tel 02/220.72.24.
gsm : 0498/17.79.10.

URL: http://www.montepaschi.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL