Ingezonden persbericht


VanHarte Resto kids racen tegen A1 Team Nederland coureur Bleekemolen

Op 28 maart organiseerde A1 Team Nederland coureur Jeroen Bleekemolen samen met het Nederlandse A1GP team een kartclinic voor de kinderen van sociaal buurtrestaurantketen VanHarte Resto uit Amsterdam Noord. De workshop werd afgesloten met een race tegen Jeroen Bleekemolen. 'Een 'vet coole' actie van A1GP', aldus de kinderen van het VanHarte Resto die zichtbaar genoten op de indoor kartbaan van Bleekemolens Race Planet. A1 Team Nederland organiseerde deze middag om te onderstrepen dat A1GP een multicultureel sportevenement is dat niet alleen synoniem staat voor de races, maar ook voor 'teamspirit', 'sportiviteit' en 'gelijke kansen'.

'Ontmoeting' is tevens één van de belangrijkste thema's van het VanHarte Resto, dat in 2004 opgezet is als antwoord op sociale uitsluiting en - armoede. De sociaal buurtrestaurantketen met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leeuwarden, Rotterdam en Zoetermeer gelooft dat 'de eetkamer als ontmoetingsplek' en 'de maaltijd als bindmiddel' fenomenen zijn van alle tijden, alle culturen en alle sociale klassen.

Initiatiefnemer VanHarte Resto Fred Beekers: 'Ik vind het een positieve ontwikkeling dat steeds meer bedrijven en organisaties zoals A1GP initiatieven als het onze omarmen. Er is een duidelijke sociale bewogen tendens gaande in Nederland. Als ik vanmiddag al deze blije kinderen zie, ben ik er van overtuigd dat we samen op de goede weg zijn om de onderlinge verbondenheid in dit land te verbeteren, aldus Beekers.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@A1teamned.com

Foto's: (rechtenvrij); (opvragen bi afzender)


- Uit handen van Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen krijgt de winnaar een ScalextricA1GP racebaan


- De VanHarte Resto kids samen met Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen