Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renger introduceert RACENAVIGATOR

Amsterdam, 30 maart 2007 - Renger van der Zande lanceert de raceversie van een autonavigatie systeem. Samen met het Nederlandse bedrijf CosmicNavigation zorgt de jonge autocoureur voor een unicum op de Nederlandse markt. Naast zijn ambities in de A1GP en de F3 Euro Series zorgt Renger nu ook dat weggebruikers op een 'inspirerende en vlotte wijze' op hun bestemming aankomen.

Navigatie in auto's kent inmiddels een brede toepassing. Nieuw is een uitvoering waarbij de autosport als inspiratie is gebruikt. CosmicNavigation uit Amsterdam bedacht samen met Renger deze uniek uitvoering. Onder de naam RaceNavigator is een race-uitvoering gemaakt van de navigatiesoftware, met exclusieve commando's van Renger. De software is verder aangepast met race-iconen, pitgeluiden en instructies van de autocoureur. Ook zijn alle kartbanen en andere racelokaties opgenomen. Gebruikers beleven een ultieme race ervaring met dit Race Navigatie systeem, een onmisbaar apparaat in de auto van racefreaks.

Renger van der Zande is wild enthousiast over het nieuwe product. Buiten het plezier van het studiowerk, waar de "voice-over" met Renger werd opgenomen, is hij vooral ook trots op het mooie product dat het uiteindelijk geworden is. CosmicNavigation is blij met de samenwerking met de jonge pupil van nestor Jan Lammers. Het bedrijf, een innovatieve ontwikkelaar van op maat GPS toepassingen, maakt navigatieproducten van hoge kwaliteit en met unieke ontwerpen. Cosmic zit in een snelle groei, waarbij naast de raceversie ook een sportversie en een hoop private label uitvoeringen op de markt komen.

De RaceNavigator is vanaf 1 april verkrijgbaar op www.cosmicelectronics.com . In mei van dit jaar zal een TV reclamecampagne gevoerd worden. Voor meer informatie zie ook www.rengervanderzande.com en www.cosmicnavigation.com