Ingezonden persbericht


Persbericht
30 maart 2007

GemeenteBanen.nl start online, interactieve krant

De eerste editie van Match! is uit. De GemeenteBanen Krant van Nederland. Match! is een gratis, online krant die maandelijks verschijnt. Het is een zelfstandige uitgave naast de carrièresite GemeenteBanen.nl en richt zich primair op banenzoekers binnen de lokale overheid.

De digitale krant bereikt per e-mail 55.000 kandidaten die zich op GemeenteBanen.nl hebben ingeschreven en is tevens als download op de homepage van GemeenteBanen.nl te vinden. Deze website trekt ruim 160.000 unieke bezoekers per maand.

Match! zorgt iedere maand voor actuele artikelen en is een inspiratiebron voor (potentiële) ambtenaren. De krant is opgebouwd met verschillende, vaste rubrieken en bevat redactionele artikelen vanuit organisaties die een rol spelen binnen de lagere overheid. Naast redactionele content, kan de banenzoeker in de krant verschillende advertenties vinden, variërend van bedrijven die actief zijn in de sector lokale overheid tot personeelsadvertenties van met name provincies, stadsregio's, waterschappen en gemeenten. De krant is interactief waardoor vanuit de advertenties kan worden doorgeklikt naar verschillende websites.

GemeenteBanen.nl
GemeenteBanen.nl is in 2000 gelanceerd als eerste carrièresite die zich exclusief op de arbeidsmarkt van de lagere overheid richtte. Sindsdien is de site uitgegroeid tot het grootste wervingsmedium voor deze sector waarbij het aantal deelnemers en bezoekers nog dagelijks groeit.



Ingezonden persbericht