GPS SOS reddingsvest


De laatste safety innovatie, persoonlijke veiligheid op het water

AMSTERDAM, 20070330 -- GPS SOS-reddingsvest, waterdicht GPS GSM alarmsysteem, exacte locatiebepaling. Het alarmsysteem gaat in het water zelfstandig over tot alarmering van de Alarmcentrale, of de gebruiker nu buiten bewustzijn is of niet.

In het algemeen is het onverstandig om het water op te gaan zonder reddingsvest. Maar een reddingsvest is op zich vaak nog onvoldoende voor een succesvolle redding van een drenkeling. Vaak klinkt het "het zoeken naar vermisten is gestaakt"... De drenkelingen kunnen dan helaas niet worden gelokaliseerd. Met het GPS SOS REDDINGSVEST is dit verleden tijd. Waterdicht track & trace-module met watersensor. Voor mensen die in de buurt van of op het water werken of recreëren. Zodra de persoon het water raakt zal er, nadat er een vooralarm is gegeven, een melding worden gemaakt naar de alarmcentrale. De alarmcentrale ziet direct wie er in nood is, waar deze persoon zich bevindt en gaat over tot alarmopvolging. Ideaal voor watersporters, brug- en sluiswachters, vaarwegbeheerders, schippers en andere waterwerkers.

Het GPS Reddingsvest alarmeert en zendt zijn locatie uit totdat de drenkeling gered is. Reddingsdiensten kunnen de locatie van de drenkeling op basis van het alarmsignaal exact bepalen. Geen giswerk, een reddingsoperatie wordt een exacte wetenschap met dit GPS SOS lifejacket. Gegarandeerde persoonlijke veiligheid op het water.

Meer informatie op www.xmarkwebshop.nl