Compleet nieuwe manier van kamperen: RoyalCamp


ANDELST, 20070330 -- RoyalCamp is een complete nieuwe manier van kamperen van campingspecialist ACSI. Geschikt voor iedereen die graag met de bus reist, of zelf geen auto heeft, en toch graag op een camping verblijft. RoyalCamp omvat verzorgde camping bustours en combineert de charme van het kamperen met de luxe van een hotel.

Kamperen op je gemak

Op de camping verblijven deelnemers in luxe stacaravans of bungalows (vierpersoons) op basis van halfpension. Misschien hadden oudere kampeerfanaten kamperen al opgegeven. Met RoyalCamp kunnen ook deze mensen weer doen wat zij altijd graag deden: kamperen op je gemak, zonder fysieke hindernissen of andere drempels.

Prachtige bestemmingen
Er vertrekken reizen naar Normandië-Bretagne, Côte d'Azur-Provence, Cataluyna, Gardameer-Toscane en Kroatië. Kampeerders worden met een RoyalClass touringcar naar de camping gebracht. Late beslissers kunnen dit voorjaar nog mee. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Boeken kan via de nieuwe website: www.royalcamp.eu.

Excursies
In de omgeving van de camping kan men meedoen aan verzorgde excursies onder leiding van een Nederlandstalige gids. Zo staat tijdens de reis naar Normandië-Bretagne een excursie naar de Mont Saint Michel op het programma en tijdens de reis naar Cataluyna een excursie naar Barcelona. De reizen duren vijftien dagen, behalve Normandië-Bretagne (tien dagen).

Voor meer informatie en het aanvragen van de brochure: www.royalcamp.eu. Voor de snelle, late beslissers: telefoon 0488-470430.





ACSI Touroperating BV