Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

JAN SMIT VRIJDAG IN PODIUM HARDENBERG

Jan Smit treedt aanstaande vrijdag 30 maart op in Podium Hardenberg en hij krijgt daarbij 'hulp' van George Baker himself. Het Volendamse feestje begint al om 20.30 uur. De komst van Jan Smit mag een beetje bijzonder heten. Iedere zaalhouder wil namelijk Jan Smit. Hij kan kiezen uit 100-den aanvragen per maand maar gaf te kennen heel graag nog es in Podium te willen optreden na het geweldige RadioRingfeest van Edwin Evers waar hij met Marco Borsato één van de topsurprises was. Iedereen kon daar helaas niet bij zijn en daarom wil hij nog één keer die supersfeer van Podium meemaken.

Vrijdag is er in Muziekcafe De Troubadour weer de maandelijkse editie van 'Boogienight' met de beste boogiehits uit 70's, 80's & 90's. Boogienight is de vrolijkste en kleurrijkste swingparty van de regio en weer kiezen we vanavond de mooist geklede man of vrouw die bedolven word onder de hoofdprijs: 100 consumptiemunten! Trek dus je mooiste Boogie-outfit aan, kom naar Boogienight en win!

De zaterdagavonden en -nachten in Podium heten voortaan: 'Saturdayz @ Podium'. Een spetterende titel voor een nachtje spetterend uitgaan. Het is standaard dat er tijdens 'Saturdayz' vaak verrassende dingen te beleven zijn, zoals vaste bezoekers van Podium weten. Zaterdag aanstaande staat Saturdayz @ Podium in het teken van topmuziek en topdeejays. In 'Blue' de altijd explosieve videoshow van de 'Kickback Clipmixers'. In 'Red' de deejays Emile, Ray en Rae, alias New Jack Swing. In Podium's Oranjecafe staat een bekend 'feestbeest, namelijk Blonde Geert. Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht