Made in da Shade monteert haar nieuwste voorstelling in Theater Hal 4


ROTTERDAM, 20070302 -- Het Amsterdamse theatergezelschap Made in da Shade presenteert in samenwerking met Cosmic theater de voorstelling `HRMNNH! Kung Fu Hossel'. In Theater Hal 4 komen de acteurs, het decor, licht en geluid samen en wordt de voorstelling afgemonteerd. Ook de eerste try outs van de voorstelling vinden hier plaats, op 30 en 31 maart aanstaande.

Theater Hal 4 werkt al ruim 10 jaar samen met Made in da Shade. Het gezelschap onder leiding van Marjorie Boston en Maarten van Hinte, is een grote inspiratiebron voor Hal 4. Diverse spelers uit de eigen jongerentheatergroep Rotterdams LEF stroomden door naar Made in da Shade. Ook acteur Tjonrockon, die het idee voor `HRMNNH! Kung Fu Hossel' aandroeg, is een oud `Leffer'.

HRMNNH! is een bizar interactief Kung-Fu epos. Kung-Fu kwam eind jaren '70 met een ninja-sluipgang via aftandse bioscopen en betamax videobanden de westerse (pop)cultuur binnensluipen om voorgoed wortel te schieten in onze grote stadsmythologie. Geïnspireerd door de thematiek, esthetiek en spiritualiteit van de `old school' Kung-Fu films vertellen de acteurs het verhaal van een dorp in oorlogstijd. Met onder andere Howard Komproe, Marit van Bohemen, Senna en Tjonrockon.

Sinds 26 februari 2007 ligt de `HRMNNH! Kung Fu Hossel' soundtrack in de winkels. Dit dubbelalbum met onder andere bijdragen van de Rotterdamse artiesten GMB, Unorthadox, Dwight Steven en Mike Redman a.k.a. Deformer wordt uitgebracht via mixin recordings en PIAS.

Première: 5 april 2007, Theater Frascati, Amsterdam
Tournee van 30 maart t/m 9 juni 2007
Voorstellingen in Theater Hal 4
Vr 30 en Za 31 maart, 20.15 uur (try outs)
Vr 20 april 13.00 uur en 20.15 uur





Hedi D. Legerstee