BredeSchoolNet


De leukste ict- en technieklessen

zaterdag 31 maart 2007

Op zaterdag 31 maart is er een Open Schooldag van Technika 10 Nederland in Utrecht.

Leer in één dag hoe u ict- en technieklessen leuk en aantrekkelijk maakt voor kinderen.

Spelen met tand- en snaarwielen hefbomen en krukassen ontwerpen met kinderen de cursus zon, aarde en maan websites bouwen met je klas en met kinderen computerspelletjes maken.
De Open School is voor leerkrachten basisonderwijs, docenten praktijkonderwijs en onderbouw voortgezet onderwijs, Technika 10-vrouwen, medewerkers in de kinderopvang, hulpouders op school, Pabostudenten, maar ook voor mensen die het leuk vinden de eigen technische kennis en vaardigheden bij te spijkeren of die de eerste schreden op dit gebied willen zetten.

Zoveel mogelijk kinderen moeten op jonge leeftijd, op school en in hun vrije tijd, in aanraking komen met techniek en ict. Tijdens de cursussen laten Technika 10 u zien dat u met basale technieken, (bijna) kosteloze materialen en eenvoudig gereedschap kinderen prachtige werkstukken kunt laten maken en inzicht kunt geven in techniek en ict. In één dag heeft u voldoende bagage om uw leerlingen gedegen te kunnen begeleiden.

Locatie: Vader Rijn College, Vader Rijndreef 9 te Utrecht (5 min.van NS-station Utrecht-Overvecht)
Tijd: 10.00-16.00 uur
Prijs: 225 (leden Technika 10-netwerk: 100 / VONK-leden: 190 / studenten: 100)
Informatie en aanmelden: www.technika10.nl/openschool Technika 10 Nederland voor de folder: 030 - 262 59 80

Technika 10 verzorgt cursussen van de Open School ook op uw eigen locatie. Of maakt uw team 'techniek-minded' met de workshop Techniek op de eigen basisschool.
Richtprijs: 65,- per persoon, per dagdeel, bij minimaal 10 deelnemers. Meer info of offerte: info(at)technika10.nl