RTL4 Presenteert Lets Dance

28.03.2007 / 20:00 / Rubriek: Informatief / Organisatie: St. holland dance promotions

St. holland dance promotions

Dancing all night

RTL4 zendt op de zaterdagavonden 31 maart en 7 april de registraties uit van de World Trophy Latin American 2007 en de Nederlandse Kampioenschappen Latin American + Classic Showdance Professionals 2007.
Het Kurhaus in Scheveningen was het schitterende décor voor deze top danssport evenementen.
Met Dancing with the Stars, dat op 31 maart met zijn derde serie begint heeft RTL zich gepresenteerd als DE danszender in Nederland.

Dansen mag zich in een enorme populariteit verheugen. Internationaal draait Nederland prima mee.
.Met Nederland wordt zeker rekening gehouden, we behoren tot een van de grote danslanden van de wereld. De enorme belangstelling voor het dansen is verheugend. Vooral de leeftijdsgroep 25-45 jaar en de 55+ers zijn een grote doelgroep binnen de dansscholen. dit zegt een enthousiaste Cor van de Stroet, voorzitter van Nederland.s oudste danslerarenvakorganisaties NVD en tevens voorzitter van de jury van het immens bekeken TV programma Dancing with the Stars
.Swinging World is een dansmerk dat niet meer weg te denken is. zo vervolgt hij.

Aan de World Trophy Latin American deden 10 paren uit 9 landen mee. Paren uit Denemarken, Duitsland, Estland, Italië, Slovenië, Spanje, Rusland, USA en Nederland bonden daar de dansstrijd met elkaar aan.
Zaterdag 31 maart om 22.35 is dit dansspektakel te zien bij RTL4

De Nederlandse Kampioenschappen Latin American en Classic Showdance voor de Professionals 2007 is op zaterdagavond 7 april om 22.35 uur te bewonderen. De Nederlandse Professionals waarvan een aantal ook te zien zijn in de 3e serie van Dancing with the Stars verdeelden de tickets die recht geven op deelname aan de Europese en Wereldkampioenschappen 2007.

Voor verdere informatie;
RTL Persdienst + Dutch Dance Events e-mail; simondde@xs4all.nl