Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Breda, november 2006

Kavel '07: Bouw je eigen huis

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2007 vindt in de Cruise Terminal in Rotterdam de consumentenbeurs Kavel '07 plaats. 'Bouw je eigen huis' is de rode draad van dit evenement, waar consumenten in contact kunnen komen met adviseurs en specialisten op het gebied van eigenbouw en particulier opdrachtgeverschap.

Bouwen onder particulier opdrachtgeverschap is momenteel een hot item. Er is in Nederland een grote groep particulieren die op een vrij kavel een eigen huis willen bouwen. Tegenover deze groeiende vraag staat een beperkt aanbod van (vrije) kavels. Daar komt verandering in: de overheid streeft in de periode 2005-2010 naar minimaal 33% particulier opdrachtgeverschap in de nieuwbouwproductie van woningen. De markt komt dus in beweging, denk bijvoorbeeld aan de ambitieuze plannen van Almere.

Deze beurs is onmisbaar voor mensen degenen die op eigen initiatief of in een collectief vrije kavels willen bebouwen. Op de beursvloer en op de informatiemarkt kan men zich uitgebreid oriënteren op de markt voor vrije kavels. Een keur aan specialisten van bouwbedrijven, architectenbureaus, leveranciers en financiële dienstverleners met affiniteit in de zelfbouwsector staan ter beschikking van de 'eigenbouwers'. Daarnaast is de overheid aanwezig op centraal en lokaal niveau.

Kavel '07 wordt georganiseerd in de goed bereikbare, exclusief ingerichte Cruise Terminal Rotterdam, waar te genieten valt van een schitterend uitzicht op de skyline van de havenstad. Rotterdam beleeft op dat moment het Architectuurjaar 2007.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Goldewijk bouwgroep, Architectuurjaar Rotterdam 2007, Particulieropdrachtgeverschap en Kavelgids.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kavel07.nl.


---