Ingezonden persbericht


P E R S I N F O R M A T I E

Wassenaar, 27 februari 2007

Vakantie- en attractiepark Duinrell ziet komend seizoen met vertrouwen tegemoet

_____________________________________________

Vanaf 31 maart aanstaande gaat voor Vakantie- en attractiepark Duinrell het nieuwe seizoen, dat met veel vertrouwen tegemoet wordt gezien, weer van start.

In het algemeen vervolgt Duinrell de ingeslagen weg van kwaliteitsverbetering. Om de missie "het behoud van het landgoed in deze groene long van de Randstad" nog eens extra te onderstrepen gaat de grootste zorg vooral uit naar het onderhoud en de verfraaiing van het park.

Nieuw in seizoen 2007

Attractiepark

Er wordt aan een bijzondere attractie gewerkt; ingebruikname is afhankelijk van de benodigde vergunningen.

Op dit moment is de evenementenkalender van 2007 weliswaar nog niet volledig, maar toch al goed gevuld. De volgende evenementen vallen extra op:


- In het paasweekeinde van 7 tot en met 9 april vinden er in samenwerking met Ferrero, leverancier van paasproducten, vele 'paasactiviteiten' plaats

voor de kinderen van de vakantiegasten en de dagbezoekers.


- Het Koldertheater zal worden geadopteerd door Prins Petfoods.


- Van 7 juli tot en met 20 augustus zal Sittah, de wereldkampioene Illusie drie keer per dag in het Zomertheater met een spectaculaire show op de

planken staan.

15 jaar geleden was Sittah de assistente van de beroemde illusionist Hans Klok, die op Duinrell bekend werd.

In samenwerking met Toeristisch Nederland ontwikkelde Duinrell een online-spel onder het motto: "Play & Win". Dit spel, waarmee leuke prijzen zijn te winnen, is te vinden op de site www.duinrell.nl.

Vakantiepark

In combinatie met het attractiepark en het Tikibad is Duinrell als vakantiepark een ideale locatie. Als vertrekpunt voor leuke dagjes uit in de omgeving per fiets, auto of wandelend, maar ook met het openbaar vervoer is Duinrell een goede plek. Te denken valt aan de vele musea in Leiden, Madurodam en Sea Life in Den Haag, het Legermuseum in Delft, Avifauna in Alphen aan den Rijn, SnowWorld in Zoetermeer en Rederij Triton in Katwijk.

Vakantiepark Duinrell biedt vele verblijfsmogelijkheden; een grote keuze aan Duingalows (luxe vakantiehuisjes tot maximaal zeven personen), luxe compleet ingerichte tenten, mobile homes, en het Duinhostel voor groepen.

Steeds meer families met en zonder kinderen en actieve senioren weten de weg naar het verrassend veelzijdige Vakantie- en attractiepark te vinden. Voor de laatstgenoemde groep wordt een speciale brochure ontwikkeld, waarin Duinrell als uitvalbasis voor ontdekkingstochten in de regio centraal staat!

Fotowedstrijd

De vakantiegasten zullen worden opgewekt om aan een fotowedstrijd mee te doen. De leukste, vrolijkste, of grappigste vakantiefoto, die op Duinrell is gemaakt, dingt mee naar mooie prijzen. Afhankelijk van het aantal inzendingen zal er in het seizoen 2008 een expositie mee worden ingericht.

De foto's met een hoge resolutie, voorzien van naam, adres en telefoonnummer kunnen worden gezonden naar info@duinrell.nl.

Voor eventueel gebruik van de foto voor promotiedoeleinden wordt met de inzender vooraf contact opgenomen.

Evenementen 2007

Op Vakantie- en attractiepark Duinrell worden tijdens het attractieparkseizoen verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Hieronder volgt een overzicht van de evenementenkalender die in de loop

van het seizoen zal worden uitgebreid.

31 maart/1 april Seizoensopening 7, 8 en 9 april "Verrassend veel paasplezier" in samenwerking met Ferrero, leverancier van chocolade paasproducten.
24 april Première adoptie Koldertheater door Prins Petfoods. 17 mei "Levende manifestatie" in samenwerking met De Telegraaf, Reiskrant 'Er op Uit'.
1, 2 en 3 juni Blokkeertoernooi. 3 juni Opa- & Omadag.
24 juni Kikkerdag
7 juli t/m
26 augustus Zomershow met de wereldkampioen Sittah in de hoofdrol. 7 juli: try-out
11 juli om 18.00 uur première met "Bekende Nederlanders" 9 augustus om 18.00 uur Ambassadeursdag. 23 september Tinadag.
28 oktober Seizoensafsluiting
- wijzigingen voorbehouden -