Ingezonden persbericht


Persbericht

Comedy and Dinner

Plaats: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 Datum: Zaterdag 31 maart 2007
Aanvang: 19:30uur
Begint: 20:00uur
Entrée: 17,50 kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar! Reserveren via info@Finallyentertainment.nl
Comedians: Howard Beckman, Treez & Tim Ward

"Comedy & Dinner"

Amersfoort - Een nieuwe editie van de unieke uitgaansavond "Comedy and Dinner" staat alweer voor de deur. De avond zal ditmaal plaatsvinden op zaterdag 31 maart. Een goed geprogrammeerde avond waarbij de bezoeker een avond vol amusement krijgt voorgeschoteld van drie van de beste stand-up comedians van Nederland. Ook kan er deze nieuwe editie weer gekozen worden om tijdens de comedy heerlijk te genieten van een 3 gangen menu voor slechts 17,50.

De Comedians
Samen met Onno Innemee vormde Howard Beckman het cabaretduo Basterd. In 1991 waren zij de winnaars van de Wim Sonneveld prijs aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. Sindsdien zijn zij een graag gezien duo dat vele successen wist te boeken door heel Nederland. In 1995 besloot Howard naast cabaret ook de nieuwe vorm van comedy te proberen: Stand-Up Comedy. Dit bleek hem met zijn cabaret ervaring goed af te gaan. In '94 en '95 maakte hij deel uit van de Comedytrain en wonnen zij de Pall Mall Export Prijs voor de beste, nieuwe voorstelling van dat seizoen. Sinds 1998 is Howard regelmatig te zien in het Comedy Cafe en de Amstel Lite Comedy Tour. Howard Beckman, ook wel Robert Spaapen, heeft zijn kennis en humor tevens te danken aan zijn verblijf in Engeland tijdens zijn jeugd. Zijn humor is een mengeling tussen Nederlandse en de o zo lollige Engelse humor. Naast Stand-Up comedy houdt Beckman zich ook bezig met het regisseren van cabaretiers als Theo van den Oever& Kees Torn. Tevens heeft hij vele cabaretfestivals gejureerd en gepresenteerd.

Stand-up comedian Treez, geboren te Amsterdam, maakt snel naam met zijn brutale, eigenzinnige humor. Hij verrast zijn publiek met zijn scherpe observaties, zijn verfrissende kijk op alledaagse dingen en zijn hilarische conclusies.

Begonnen in 1997 in het Comedy Cafe waar hij nu nog vaak te vinden is als MC of act. Was 5 jaar lang de vaste MC van Da Bounce Black Comedy Nights in het Nieuwe de la Mar en de Kleine Komedie waar hij met grote namen uit de VS en op en achter het podium stond.

Treez heeft zijn roots in Suriname en dat is in zijn materiaal terug te vinden. 'Te laat komen' is een term die hij niet kent...maar er zijn meer termen waar hij nooit van gehoord heeft.

Treez is naast een fanatiek basketballer ook een getalenteerd vormgever/webdesigner en lang (1,96m).

Tim Ward is geboren in Californië. Hij is afgestudeerd aan The American Academy of Dramatic Arts, een van Amerika's oudste acteerscholen. Hij heeft gespeeld in meer dan 60 producties onder andere Amadeus, The Zoo Story en The Importance of being Earnest. Van 1994 tot 1996 speelde hij in de Duitse hit show Pomp Duck and Circumstances. Hij kwam in 2000 naar Nederland om in de film Billy's Bad te spelen.Nu Tim in Amsterdam woont treedt hij regelmatig op als MC of Act in de weekend shows van het Comedy Cafe. Ook was hij een van de vaste gezichten van de Lucky Strike Comedy Night Tour, waar hij voor volle zalen een hilarische act neerzette. Op zondag en dinsdagavond speelt Tim met de groep "Off Your Head" in het Comedy Cafe. Deze show is geheel geïmproviseerd, het publiek bepaalt de onderwerpen.

Na al dit gelach en de culinaire hoogstand biedt Zandfoort u nog rustig de gelegenheid om na te borrelen en nog even te genieten van de sfeer.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar wilt u verzekerd zijn van een plekje, dan kunt u reserveren via reserveren@comedyanddinner.nl

Voor meer informatie kan je terecht op www.zandfoort.nl of www.finallyentertainment.nl Voor meer informatie over deze avond en andere evenementen van Finally Entertainment kunt u terecht op de nieuwe site: www.finallyagenda.nl

Einde Persbericht

Afzender: Daniël van de Haterd
@-mail : info@finallyentertainment.nl
Telefoon: 06 4230 7397

Mocht u een registratie van de avond willen maken voor uw media, neem dan gerust contact op met bovenstaande contactgegevens voor gratis entree kaarten.


---- --