Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Innamedag schilderijen - zilver- bronzen beelden op 31 maart 2007

Kijk eens op de zolder van uw tante of uw oma

Op zaterdag 31 maart 2007 organiseert Zuydwal Veilingen van 11 tot 15 uur een innamedag in het het Oud Katholiek Seminarie, Koningin Wilhelminalaan 5 in Amersfoort. Misschien dat u nog schilderijen, bronzen of zilver aantreft die u niet meer mooi vindt, of misschien heeft u thuis nog werken staan die niet meer passen in uw interieur.

Voor onze voorjaarsveiling op 14 mei 2007 in het Singer in Laren zijn we nog op zoek naar werken van Larense School schilders maar ook naar werken van andere kunstenaars die niet in het Gooi hebben gewerkt. In het bijzonder zoeken wij schilderijen van Evert Pieters, Lou Loeber, Adriaan Lubbers, Albert Fiks, Hart Nibbrig, Willy Sluiter, Jan Rijlaarsdam, Cornelis Vreedenburgh en Jan Sluijters, Ook bronzen beelden en zilver zijn welkom.

Experts zijn aanwezig om uw werk te taxeren voor de veiling.

Wat is er al ingebracht?

Er zijn al werken ingebracht van Leo Gestel, David Schulman, Willy Sluiter, Cornelis Vreedenburgh, Adriaan Lubbers, Nico van Rijn, Dirk Filarski, Jack Hamel, Kees Maks, Annie Bruin, Finn Pedersen e.v.a. Ook wordt er een collectie (200x) naoorlogse kunst geveild met werk van o.m. Monica Rotgans, Dick Pieters, Jan Batterman en Hans Deuss.

Meer weten?

Neem dan contact op met drs. Margriet van Seumeren tel. 06 53651139 of mail veilingen@zuydwal.nl. Meer en actuele informatie kunt u vinden op www.zuydwalveilingen.nl Later zal hier ook de volledig geĂŻllustreerde catalogus te zien zijn.



Ingezonden persbericht