TROS

Hilversum, 29-03-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 31 maart
Z@PP op Nederland 3 - 8.40 en 17.15 uur

RON ONDERVRAAGT ANKY VAN GRUNSVEN IN Z@PPSPORT

BATTLE: PITCH & PUTT
Twee teams van drie jongens en drie meiden maken kennis met pitch & putt, een sport die lijkt op golf, maar veel sneller en spannender is! Onder aanvoering van presentatoren Ron Boszhard en Angela Esajas nemen een ploeg jongens en meiden het tegen elkaar op. Wie krijgen dit keer de beker?

REPO: COMPETITIE JEUGD MOTORCROSS
Z@PPSPORT duikt in de wereld van de snelle motoren. Jeffrey Herlings is 12 jaar en werd al vier keer Nederlands Kampioen motorcross! Hij moet een zwaar parcour afleggen vol oerscherpe bochten en springbulten. Is hij dit keer weer de snelste?


1-(t)WEETJE
Anky van Grunsven is Nederlands beste dressuurrijdster. Ze won twee keer een gouden medaille op de Olympische Spelen! Hoe reageert ze op de snelle vragen die Ron van stal haalt?

MOVE
Een vette breakdancemove van Simon!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 1 april
Z@PP op Nederland 3 - 9.40 uur

HOCKEYKEEPER GUUS VOGELS IN Z@PPSPORT!

Ron is vandaag te gast bij handboogschieters van HKS Zoetermeer. Verder in hét sportmagazine voor de jeugd:

WINTERKAMP OOSTENRIJK
Een realitysoap over een groep jongens en meiden op winterkamp in Oostenrijk. De kids gaan een afdaling maken vanaf de Grote Piste: die is heel hoog, stijl en snel! De snowboarders krijgen er de rillingen van...

HELLUP!
Sam is 10 jaar en hockeykeeper. Hij schreef Ron een mail: "Ik ga te ver uit mijn doel als de bal eraan komt en ze slaan, dan mis ik altijd de bal en is het dus 1-0 voor de tegenstanders!" Een groot probleem dus. Ron zorgt ervoor dat Sam les krijgt van Guus Vogels, keeper van de Nederlandse hockeyploeg.

RON REGELT 't!
'Verboden Toegang' staat er bij de ingang van het nieuwe stadion van ADO Den Haag. Toch wil de 10-jarige Julian Beuzekom naar binnen om er iets blijvends achter te laten. Lukt het Ron om samen het stadion in te komen, terwijl dat voorlopig zelfs voor ADO-fans is afgesloten?