Ingezonden persbericht


---PERSBERICHT---
Hilversum, 30 maart 2007

100%NL DJ ADHDAVE GAAT VOOR EEN DAG DE PROSTITUTIE IN

Zaterdag 31 maart aanstaande zal 100%NL dj ADHDave het oudste beroep van de wereld gaan beoefenen. Op deze dag is hij als gigolo vanaf 12:00 te vinden achter het raam van de Oudezijds Achterburgwal 51 tijdens de open dag van de Amsterdamse Wallen.

Vanwege de open dag op de Amsterdamse Wallen op 31 maart hadden Patricia van Liemt en ADHDave initiatiefneemster Mariska Majoor telefonisch te gast in hun ochtendshow. Met de open dag wil Mariska laten zien dat de wallen een bijzondere buurt is; men krijgt de gelegenheid om een kijkje achter de schermen van de seksindustrie te nemen.

Tijdens het gesprek vertelde Mariska dat vrouwen op deze dag ook gigolo's kunnen bezoeken. ADHDave merkte op dat het een stille wens van hem is om ook eens achter het raam te staan. "Het is een droom om als man een keer achter het glas te zitten en dan te zien hoe vrouwen naar je kijken. Ik ben benieuwd naar die blik in hun ogen!" Mariska nodigde hem vervolgens uit om die wens werkelijkheid te maken, waar Dave spontaan op in ging.

"Daar zal je vrouw blij mee zijn, Dave!" riep Patricia, waarop ADHDave reageerde: "Nou, dat vindt ze hartstikke leuk!" Zijn vrouw bevestigde dat zij hier inderdaad enthousiast over is. Zij zal tevens zijn eerste klant zijn.

Dave prostitueert vanaf 12:00 achter het raam van de Oudezijds Achterburgwal 51 te Amsterdam. De ochtendshow van Patricia van Liemt en ADHDave is elke doordeweekse dag te horen van 5 tot 9 uur op 100%NL.

---

Ingezonden persbericht